Bilder




Midsommar i Idre. Kunde ha varit bättre väder, men det har vi ju fått nu!




Midsommardagen var Andreas på svensexa, Tomas och Carolina spelade golf så barnen och jag pysslade lite. Tim kan sitta still ibland.


Kramkalas på morgonen, Tim var glad över att få borsta tänderna först.




Det blev varmt även i Idre. Tog en tur till stranden på torsdag kväll för ett dopp i sjön, det var kallt. Men jag och barnen doppade oss, Andreas ville vara fotograf.





I fredags efter Andreas slutat jobbet åkte vi till Värmland. Varmt och skönt, låg på en varsin filt på gräsmattan, spelade fotboll och bara tog det lugnt. Kortet ovanför grillar Tim majskolv på kvällen, bättre än godis innan sängen.

Bilder från möhippan

det finns fler...




Början på dagen, utklädda till spöken och Pernilla skulle gissa vilka vi var






Pernilla fick rida till paintballstället


Här är vi, hela gänget



Tyvärr blev mång bilder suddiga från kvällen, men några fler finns det plus en liten video..


Grattis lillebror

Idag fyller min lillebror Kristian 26år, GRATTIS!


Det här var några år sedan, har inte så många kort på min bror.

Midsommar är över

Det har hänt mycket i helgen, eller det började redan i torsdags. Möhippa för Pernilla, blev en rolig dag och kväll. Vi började på Idre Fjäll, hon fick rida och sedan blev det paintball. Tänk att man kan leva sig in i något så mycket, kul var det! Efter det åkte vi till ett hus på byn som vi hyrt, där blev det middag, badtunna, singstar och lite frågor till blivande bruden. Vid tvåtiden var jag hemma.

Var lite trött på midsommarafton, jobbade 10-13. Efter jobbet tog jag och Andeas med oss midsommarkläder till barnen (farfar var barnvakt), bytte om och åkte ner till midsommarfirandet på byn. Carolina följde med, det var bra för hon ville dansa med Tilda kring midsommarstången. På kvällen blev det middag på Blåbärsstigen, havskräftor, räkor och vitt vin. Gott!
Tomas och Carolin kom till oss senare på kvällen, barnen sover bäst hemma. Den natten var vi uppe till två igen. Det är mysigt att sitta ute på verandan, lite kallt men det finns filtar och värmeljus.

Lördagen blev en lugn dag, Andreas skulle på svensexa på em. Tomas och Carolina var på golftävling, jag och barnen satt och pysslade med pärlor. Tilda gjorge fem olika halsband och armband, Tim "fiskade".
På kvällen blev det grillning hos oss och även igår blev kl 02 innan vi kom i säng.

Ska lägga ut lite bilder från helgen när strömkabeln kommer!

Uppsala

Det har varit en trevlig helg, trevligt sällskap och god mat. Synd bara att det regnade konstant.

Fredagen tillbringade vi på sjukhuset i Uppsala, eller Tilda var hos psykologen och Andreas var med. Jag och Tim tog en promenad in till stan. Det var uppehåll när vi gick ner, men sen började det regna, och höll på till söndag natt!
Sedan åkte vi till Martin, Angelica, Linus och Noa i Björklinge.

Lördagen åkte vi in till stan i två bilar. Tjejerna i en Fiat 500 och killarna i BMW. Vilken söt bil, sån vill jag ha. Tilda och jag ska ha en rosa.
Grabbarna åkte och köpte trampbil till Tim, han har slutat med nappen. Vi åkte till Angelicas lagerlokal, där fanns det grejer. Möbler och inredning till styling, www.homestylinggruppen.se och produkter från hennes butik www.ainred.se  Har med mig ett par träskor från calou, svarta med knytning.
På kvällen blev det grillning i regnet, gott och trevligt var det.

Söndag morgon följde jag med Angelica till ett ev. stylinguppdrag. Kul att se lite hur det fungerar. Ska antagligen ner till Uppsala i slutet av augusti och vara med igen.
På eftermiddagen åkte vi hem, hann med ett snabbt stopp på Lager 157 i sågmyra.




Tilda med lockar i håret






De hade dockteater för oss på kvällen


Fick hämta Tim tidigare idag, feber och ont i halsen. Hoppas det blir bättre till helgen

Friluftsdag

Idag har de stora barnen på dagis haft friluftsdag på Nipfjället. Jag och Tim skjutsade och hämtade, vi åkte 8.30 och hämtade 13.00. De gick en tur på ca två timmar. Tilda kämpade på bra, fick sitta på axlarn ett litet tag och så fick hon hjälp med ryggsäcken ibland,snälla fröknar!  Fika hade de med sig hemmifrån och lunch hade de med från dagis, fick bara en skur på sig.
Jag passade på att klippa mig, Tim var snäll och satt still med lego. Det blev ingen stor förändring, bara topparna.

På tosdag åker vi till Västerås och Uppsala, ska bli trevligt att åka till lite mer värme.. Hoppas på sommarvärme.

Har bestämt mig för att inte ha de rosa skorna på bröllopet, tror inte jag fixar så höga klackar än.

Lite bilder

En bild på våran discoprinsessa

Discodrottning

Idag var vi till Idre Fjäll på förmiddagen. Linda frågade oss igår om barnen ville komma upp och prova på bungytrampolin och klättervägg. De tyckte att det var roligt. Tilda provade båda sakerna, men Tim ville bara hoppa på studsmattan. Han tycker det är roligt bara han får vara med på sidan om. När vi var klara gick vi ner i sporthallen och barnen åt korv och spelade airhockey. 


Elina gör en bakåtvolt


Elina som Buddha


Tim ville ha lite hjälp


Tuva uppe i luften


även Erik hoppade högt


Tilda var lite försiktig, men hon tyckte att det var kul


Elina på klätterväggen, hon kom högt upp


Erik på väggen


Tuva oxå




Tilda tyckte det var roligt, hon klättrade tre gånger

Bröllopsskor?

Sophies SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Klarar man av att gå i 12 cm klackar på ett bröllop?

Myskväll

Idag har jag jobbat hela dagen, sen gick jag direkt till skolan. Tilda var där på sitt första disco, det var kul att se alla de små barnen. Det var inte många som dansade, mest spring och godisköp. Det är bara att inse att lilla tjejen börjar bli stor.
Ska lägga ut en bild på hur Tilda såg ut, men det blir nog inte ikväll. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta på Rallybrudar. Andreas är på "herrmiddag".

RSS 2.0