Aldrig mera dansa.

Inte för att jag vet när jag dansade senast, men det blev tydligen en regndans. Varje dag av semestern hittills har det regnat, utom en. Då åkte vi bil.
Jaja, vi är lediga iaf. Och just nu sitter vi i Värmland och har det bra. Karro är kanske inte helt nöjd, för det är ganska varmt så man behöver inte elda så mycket. Inte alls faktiskt. Men det kan komma att ändras, om inte annat ifall hon vill ha lite stekt fläsk nån kväll. För då duger inte spisen och stekpannan. Nej, det blir ju så mycket godare om man steker över öppen eld.
Ett par svängar här omkring har vi hunnit med också. Igår blev det en tur till en sätervall för att äta kolbulle och klappa getter, och idag en sväng till "pilgrimstapeten" för lite marknad. Inhandlade en skohylla och tre glassar. Och då sken faktiskt solen! Imorgon hotar de med heldagsregn, så vi får nog ta kojdag eller nåt. Kanske ska passa på att pudra lite tvättmedel över Minnahs dregel-haklappar och hänga ut dem.
Lite bilder.
Tilda klappar killingar (?). Den till vänster försökte hela tiden smaska på hennes fingrar. Fanns nog lite god lingonsylt kvar efter lunchen.
Tim tog mod till sig och klappade lite han också. Det slutade han rätt fort med när den började äta på hans jacka.

Yrsel

IdreYran är i full gång, och fulla är det nog många som börjar bli nu. Men vi sitter som vanligt i vår pensionärskuvös och myser och tittar på de som åker förbi. Jonis är uppe med två kompisar, men de kände sig lite uttittade när de gled ner till byn på sina longboards. Skulle nog ha skaffat epatraktor istället. Inga festprissar är det heller, var nere och tittade i en kvart igår kväll innan de gav upp och gick hem. Vart är ungdomen på väg egentligen...?
Om inte annat så har jag iaf äntligen börjat min semester, och det dröjde nog en timme, sen började det regna. Och det enda solen ser ut att lysa är med sin frånvaro. Men klockan ringer inte 4 på tre veckor och det är inte helt fel.
Det är en annan femma att vi har ett hus att måla, med vattenburen färg. Kan bli en välmålad grund.
Tänkte lägga upp en hög med kort på Minnah, nu när vi äntligen fått tummen ur och knäppt lite bilder.
På återseende.
Same same, but different, all the way. Den sista bilden fick vara med för att Karro lyckades fånga henne mitt i en nysning.

Bara en vecka kvar.

En vecka och sen semester. Men vi har ju tagit lite minisemestrar två helger i rad nu.
Förra helgen till Västerås, med en liten avstickare till Götet för att se 6 gubbar mellan 50 och 60 år spela och sjunga. Det gjorde de med den äran, helt sanslöst bra kväll för mig. Resten av la familia hade det nog inte så dumt heller, de fick ju äta kina-käk...
Nu är vi hemkomna efter en snabbvisit i lilla stugan i Värmland. Lugn och skön helg med kanonväder igår. Det firade jag och de stora barnen med vattenkrig. Jag vann. Karro såg till att hålla sig nära vagnen där Minnah sov hela tiden. Lite fegt där.
Inga bilder dock, på vare sig vatten eller nymålat rum. För det har minsann varit såna som är flitiga där på besök också. Vitt och ljust inne i stugan istället för furu på väggar och tak.
Dags att sova lite nu, klockan ringer om 5 timmar.

RSS 2.0