Gick bra

Både luciafirande och MRT. Ingen knöl i huvudet på Tilda. För att använda doktorns ord, "de såg ingenting". Det är min dotter det.
Så nu väntar vi bara på julen. Tilda och Tim längtar, men det de längtar efter mest är inte paket som det verkar, utan att få träffa Signe igen. Det är åtminstone bara det de pratar om än så länge. Kan komma att ändras fram mot slutet på veckan, misstänker jag, för då är ju Signe redan här.
Igår var det bröllopsdags också! Så numera får vi åka och hälsa på herr och fru Westblad framöver. Fantastiskt trevlig kväll, som Martin nog skulle sagt.
Lite lätt trötta barn idag bara, men det tar man mer än gärna.

Lite orolig

Men jag får nog skylla mig själv.
Bäst att ta det från början. Barnen ville lyssna på julsånger för ett par veckor sedan, och vilken briljant idé deras far då fick. Bästa julskivan måste ju bara vara "Lars Vegas Trio's jul". Som tur var fanns den på Spotify, och kidsen älskade den! Och med deras minne för texter så kunde de snart sjunga med.
Det är just det som börjar oroa mig lite.
I morgon är det ju dags för luciafirande med tillhörande skönsång på dagis, och jag kan bara hoppas att Tim sjunger som det är tänkt att det ska sjungas, och inte som de sjunger på skivan.
Som sagt, jag har bara mig själv att skylla.

MRT

Igår var det dags igen. En tripp till Falun för mig och lilla damen. Bara röntgen och lite väga/mäta den här gången.
Lite skillnad var det dock, för Tilda hade bestämt sig för att försöka göra röntgen utan narkos. Lite fundersam på hur det skulle gå, men när hon väl bestämt sig så blir hon ju så fruktansvärt envis, så nog trodde vi väl att hon skulle greja det. Och visst gjorde hon det, med beröm godkänt. Rörde inte ett finger på nästan en timme Grymt stolt far efteråt.
Och jag har aldrig varit med om att vi varit klara före tolv förut. Allt tack vare att Tilda inte inte ville sövas.
Nu väntar då den där veckan. Den som följer varje MRT. Torsdag em är det väl tänkt att Bosse Strömberg ska ringa, och sen får vi se vad han har att säga.
Samma dag ska vi en sväng till Mora. Dags för lite sjukhus igen! Tjoho! Men då är det förhoppningsvis bara glada saker, sånt som ultraljud ska bjuda på.
Nähä, dags att bicka ner sig i kökssoffan och titta på Spartacus. Karro bara MÅSTE ju se Idol. Ge det en månad så har ingen en aning om vem som vann. Spartacus har de åtminstone gjort tv-serie om 2000 år efter att han levde...

RSS 2.0