Skönt med semester...

Det har varit lugna dagar här i stugan. Vi var en sväng till Andreas moster Agneta och hälsade på, fick lite fika, barnen lekte lite i lekstugan och plockade lite jordgubbar. Varit på loppis, hittade lite fina smycken för en billig penning.
Igår gjorde vi oss en tur till Karlstad och hälsade på Andreas kusin med familj, det var trevligt. Senare på kvällen kom mina föräldrar och lillelillebror hit. De åkte vidare till Västerås på eftermiddagen idag och nu väntar vi på att Tomas och Carolina ska komma hit. Champagnen ska flöda ikväll...
Imorgon är det marknad i Sysslebäck. Hoppas det finns en Kitty-klocka till Tilda där så vi slipper höra på tjatet längre!
Vi köpte en usb-kabel för att kunna föra över bilder, men idag upptäckte vi att den var fel (mitt fel). Ska försöka byta den, men har inte kvar kvittot. Får se om det blir några bilder under semester eller när vi kommer hem!

Semester

Nu har vi hamnat i Värmland efter tre regniga dagar i Åre. Tält och regn var ingen jätterolig kombination så vi gav upp lite tidigare än tänkt. Men det var en mysig by med många roliga affärer.
Nästan inga kort blev det knäppta och kabeln till kameran ligger kvar hemma, men vi får väl shoppa mera och knäppa kort här så att jag kan lägga ut lite bilder.
Nu hoppas jag på lite sol och värme resten av semestern. Och kanske en dag till Karlstad för att hälsa på Andreas kusin om de är hemma.


Självporträtt

Tilda har lekt med sin kamera. Andreas och jag fick oss ett gott skratt när vi gick igenom hennes bilder...









Bad inomhus

Det är inte så varmt att det är roligt att bada ute. Igår var vi upp till Idre Fjäll, Andreas och barnen badade.
Tilda testade att doppa ansiktet under vattnet, det gick bra. Hon hade fått ett par simglasögon som hon ville testa.
Det var första gången hon vågade testa armringarna ordentligt, hon upptäckte att hon flöt. Tim ville ha lite extra hjälp av simringen. Båda var jätte duktiga i vattnet!







Yran är över för i år!

Var ner till marknaden, åt langos till lunch. Tilda tyckte det var gott, men Tim tyckte inte att det var så gott.
Det var uppehåll en kort stund, då passade vi på att åka karuseller.

Nu är det jobb två veckor till innan semestern, ser fram mot det.





Det började bra men slutade att Andreas fick åka med.



Tilda tyckte att det var roligt, så hon ville åka med grisarna oxå.

 
Det blev en skinnjacka till mig



På eftermiddagen hade barnen konsert för oss, Tilda på trummor och Tim med visselpipa.

Det var ett tag sen...

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Det har varit mycket jobb och fester på slutet och ny är vi mitt i Idre yran.
Var på bröllop förra helgen, jätte trevligt. Kommer kanske lite bilder senare.

I torsdags var jag med jobbet på företagsmiddagen på byn. Första gången jag såg Larz Kristerz, inte riktigt min musiksmak men det var trevligt ändå. Det blev en lugn kväll, skulle jobba fredagen. Idag har jag oxå jobbat fast bara till kl 14.00. Efter det gick vi en sväng på marknaden, köpte remmar (ett måste). 
Vid 18 gick vi ner på byn igen för att se på raggarbilarna köra att ô fram.
Ledig i morgon, kanske blir en tur i karusellerna för Tilda. Om vädret är ok.

Kommer snart att lägga upp bilder på lite tyger, då går det bra att beställa mössor eller pannband. Ska även sticka mössor till vinter, bild finns i tidigare inlägg.

RSS 2.0