Sommar

Vilken underbar dag, strålande sol och ganska snälla barn. Tim har nog en treårstrots, men Tilda trivs med allt, det jämnar ut sig.
Jag har varigt ute i solen och slipat och målat, Andreas har varit inne och målat. Hallen är äntligen klar, det blev ljust och fint. Imorgon ska vi sätta upp nya hallmöbler som jag och barnen köpte i Mora igår.
Hoppas det blir lika fint väder imorgon. Tilda ska på kalas kl 11.00, Andreas och Tim ska kanske ut till golfbanan och om det är fint väder ska jag sitta ute och njuta av solen.


Tilda tyckte vi skulle ta fram poolen, men det tyckte inte mamma och pappa. På em tog Andreas fram vattenspridaren för att vattna gräset. Han "lurade" dit Tilda, men hon är som mig och tycker om vatten även om det är kallt! Var tvungen att byta kläder efteråt.


Tim ville inte bli blöt, men han är gärna med på kort. 

Äntligen...

Det var ett tag sen, men nu kommer det lite bilder.
Känner att jag har fått tillbaka orken, både med hemmet och mig själv. Igår testade jag lite nya saker på symaskinen (blev inte helt nöjd med resultatet), fållade byxor till Andreas, fixade knapphål till Maria och sydde om ett par byxor till mig. Kul att sitta och pyssla lite.
Har börjat med hallen lite och snart är det dax för badrummet. Har fått prisuppgifter på golvvärmen, det var inte gratis. Tur att man kan låna pengar...

Ska bli bättre på att uppdatera!

Här är lite bilder från våran första tur till Värmland i år. Vi var dit för att hämta möbler till verandan. Alltid lika mysigt att komma ner dit och elda lite. Barnen tycker nog att det är lika mysigt som jag och Andreas, de springer in och ut hela tiden. Får nog bli en sväng dit snart igen.


Tim på sin nya traktor


Tilda som prinsessa


Maskinförare och prinsessa


Godis får man äta när man myser


Krattade löv på hela tomten. Barnen var duktiga och ville hjälpa till


Så här ser det ut på kvällarna

RSS 2.0