Mage

Nog växer den. Och mår som h*n ska. Var på extra ultraljud häromdagen eftersom den där inne haft lite stora njurar, men nu såg det så bra ut så. Bara för att hålla lite koll då h*n blir det ytterligare en sväng till Falun framöver. Men som det lät på doktorn så skulle det mest troligt inte vara några som helst problem.

Innan det blir dags för den trippen ska vi till....    Falun! Jag och Tilda då. Snart dags för MRT igen. Vi fick en lite tidigare tid för röntgen eftersom vi ska ner till hormondoktorn på koll. Snällt av dem att flytta tid så där utan knorr.
Annars hinner vi inte med så mycket mer än jobb och jobb nuförtiden. Eftersom vi jobbar mot varandra så hinner vi inte med så mycket annat. Och så är det ju det här med skola också. Nu får Tilda gå i skolan igen, annat var det förra veckan när vattkopporna var på tapeten. Den här veckan är hon där, men får gå för sig själv med sin assistent. Hon träffar en del klasskompisar som haft vattkoppor, så det går nog ingen större nöd på lilla fröken, även om hon naturligtvis helst vill gå som vanligt i klassen. Vi har lite förhoppningar på att hon kan komma tillbaka dit nästa vecka, ska bara lyckas få tag på el doctore och få ett OK på det först. Gick bet idag, men försöker på nytt i morgon.
Tilda har iaf gjort säsongspremiär i skidbacken. I fjol blev det ju inget åka av, men nu var hon sugen på att försöka igen. Gick ganska bra, förutom att hennes vänsterben inte riktigt vill styra dit hon vill. Det innebär att hon spänner sig nåt så alldeles otroligt mycket, och var helt knäckt efter en halvtimme. Men hon vill då upp och åka nån mer gång , så det kan ju inte ha varit helt jättetråkigt.
Tim har blivit helt grym på att stanna, så nu börjar det bli dags för lite större backar.
Ren tur att jag hann få de på bild. Det var bra vallat, och det var inte många sekunder de lyckades stå still.

RSS 2.0