Sista dagen....

Började dagen med att jobba fram till kl. 13.00. Kom hem till dukat bord, köttfärssås och spaghetti. Bra mat om man ska hålla ut till tolv slaget. Just nu är det väldigt lungt, Tim äter godis och tittar när Linus spelar PS, Tilda och Noa leker med dockor, jag och Angelica sitter med varsin dator och ett glas vin, Martin och Andreas väntar på att få gå ut och tända på fyrverkerierna. Ska bli en trevlig kväll med god mat och dryck. Är även ledig imorgon, det är Andreas som får jobba.

Ska ta lite bilder under kvällen, som jag lägger ut en annan gång.

Dagen efter...

Ja inte riktigt dagen efter, men idag blev det tomt i huset när mamma och pappa och Jonis åkte hem till Västerås igen. Tilda såg så lagom nöjd ut när de hade åkt, det blev nog lite tråkigt stilla efter en hektisk vecka som började med bröllop och slutade med jul. Men på tisdag får vi ju besök igen, då kommer Linus och Noa med föräldrar upp från Uppsala för att fira nyår och åka skidor. Ska bli kul att träffa dem igen, var ett tag sen sist.



På eftermiddan tog jag fram ritblock och kol och tecknade några tavlor. Det var inte igår jag gjorde det men det var riktigt roligt. Ska nog göra någon med lite färgdetaljer på också, kan kanske vara snyggt.




Jul

Nu har det varit jul så nu kan man slappna av. Juldagen var första dagen på ganska länge utan huvudvärk. Så skönt.
Det var en ganska lugn och skön jul på Kvarnvägen. Föräldrar och lillebror här från Västerås. Bengt och Harriet och Tomas och Carolina här och firade jul. Andreas jobbade på dagen och var hemma vid fyra. Göteborgarna hade fixat en massa mat, och de kan ju bara laga god mat som tur är... Sen kom tomten (den riktiga)  med paket. Då var det två som var riktigt nöjda. Tim lite skeptisk till att börja med men det gick över efter en stund. Sen blev det mer äta och dricka till det blev natt.
Juldagen och annandagen var hela familjen lediga tillsammans. Hade två riktiga mysdagar. På juldagen blev det förstås uppackning av leksaker och sen följde julkonsert. Riktig skönsång och stenhårt trumsolo. Tilda är grymt duktig på texter och Tim blir nog hårdrockstrummis till sin fars stora glädje. Hur som helst så var det en en trevlig jul, men det är skönt att det är över nu..

.









Julgodis

Idag har vi jobbat igen, men barnen fick vara hos farmor och farfar istället för på dagis. Eller de kanske var hos Tomas och Carolina om man frågar dem...
De har bakat julgodis som syns på bilderna, och det gick ju bra till att börja med.
De hade i alla fall gjort färdigt innan de började äta. Sa de. Det är sånt de mer än gärna får göra, när de är borta.
I kväll kommer mor och far från Västerås för att fira jul. Jonis ska med Andreas upp till fjället i morgon bitti för att åka skidor. Får åka skoter ett par timmar innan liften öppnar bara.
Nu är det väl bara att vänta och se om tomten hittar hit i morgon.












Här kommer korten

Några kort från bröllop och fest.

Bruden


Vigsel


Herr och Fru Franzén


Bröllopsvals


Trond håller tal.Två och en halv minut oanständigheter...


Jag

Bröllop igår

Igår var det bröllop. Andreas kusin gifte sig och sen var det fest. Tilda och Tim var med i kyrkan men sen fick de vara hos familjen Westblad. Trevlig eftermiddag och kväll med god mat och dryck.
Idag är det middag på Blåbärsstigen, Tomas och Carolina är ju uppe... Anka står på menyn idag, Andreas är väldigt nöjd.
Ska se om jag lägger upp lite bilder från gårdagskvällen lite senare.

Jobb idag

Idag har det varit jobbdag igen. Ganska mycket folk nere på Syrran och jag, kul. Det blir mer och mer ju närmare jul vi kommer. Kan nog bli lite att göra där på lördag skulle jag tro. Men då ska jag på bröllop istället... Passar på att göra lite reklam också, bara att komma in om ni ser nåt som passar.






Tidigare presenter

Här är lite bilder på saker jag gjort som presenter tidigare. Liten väska i tetraformat, barnsolhatt och halsband.






Julmat

Idag blev det lite försmak av julmat. Lika gott varje år och sen är man trött på det lagom till julafton.... Men nygriljerad julskinka på hårt bröd och lite senap på är farligt gott. Inga grisfötter dock på vårat bord...

Kul på snö

Idag blev det lite skidåkning och snögrottebygge på förmiddan. På em kom Linda och Tuva förbi på lite julklappspyssel. Tyvärr inga bilder därifrån. Ny mössa börjar ta form i soffan också...
Ska försöka hitta bilderna på lite sydda saker och lägga upp. Kanske blir i morgon...




Det börjar bli lite snö där sambon gör högar när han skottar...

Varmt om huvudet...

Nu när det är kallt ute måste man ha en skön mössa. Här är två modeller som jag har stickat under veckan.





Pysseldag

Idag blev det lite julklappspyssel med barnen. Men Tim var mer sugen på att äta godis. Tilda däremot kan sitta och pyssla länge.


Lucia

Igår var det luciafirande med skönsång på dagis. Tilda var naturligtvis lucia och läste en vers med Alexander. Tim var en god pepparkaksgubbe.


Igår var det luciafirande med skönsång på dagis. Tilda var naturligtvis lucia och Tim var pepparkaksgubbe.

Here we go...

Välkommen hit!
Här kommer jag att lägga upp bilder på vad jag syr och stickar. Ser ni nåt ni gillar får ni gärna höra av er.
Ska bara komma igång ordentligt först... På återseende!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0