Joru!!!

Maiden blev det! Och bra var det! De kan än de gamla gubbarna. Till och med så att Karro köpte sig en t-shirt trots idogt shoppande i sthlm på dagen. Men det innebar ju å andra sidan att jag hade bra slagläge för att köpa två styck vackra klädesplagg på Friends Arena... Man kan inte ha en t-shirt för mycket, speciellt inte om det är ett snyggt tryck med band-motiv på.
 
Och där började då semestern, med stekande sol i Stockholm. Vi tog ett tidigt tåg och lämnade kidsen med morfar och mormor. Karro ville ju ha lite tid till shopping också, när vi ändå var i Den Kungliga Hufvudstaden. Så jo men visst. Först shopping, sen konsert. Bra var det, men lite skrälligt ljud. Nästan så jag hoppas lite på att det blir Ullevi om de kommer igen.
 
Efter det blev det en tur söderut till lillebror med familj i Träslövsläge. Sol och bad och (även där) shopping fyllde våra dagar i en vecka. 
Sen blev det en nätt tur på ca 50 mil norrut till stugan i Värmland. Lungt och skönt och total avkoppling i en vecka. Lite bärplockning och glassätning stod på schemat. Bilder finns på karros blogg.
 
Och nu sitter vi här i vår pensionärskuvös igen. Äter och dricker gott och njuter av att kunna sitta ute (inne). Karro börjar jobba om två dagar medan jag har en veckas semester till. Barnen tycker det är skönt att vara hemma och däckade tämligen ovaggade i kväll.
 
När nästa inlägg kommer står skrivet i stjärnorna...

RSS 2.0