Lite bilder

Idag blir det lätta varianten. Inte mycket text, utan lite bilder som omväxling.
Hemkomna efter en lugn och skön helg i Värmland, och imorgon är det tillbaka i verkligheten. "Giftvecka" för Tilda denna vecka, så det lär väl visa sig hur mycket skola hon orkar med.
Tilda sitter och njuter i solen och mumsar godis. I det gula huset i bakgrunden är min mor uppväxt.
Tim spelar fotboll. En hel dag... En annan skulle nog bli liggande efter dylikt träningspass.
Lite suddig bild, men den fick vara med ändå. Grymt tillslag.

Minisemester

Ja inte har det regnat inlägg på sistone. Men å andra sidan har det varit så fint väder att man gör en massa annat än att sitta framför datorn. Bra så Sivertsson.

Men nu har man lite tid över iaf. Sitter i lilla stugan i Värmland och myser. Barnen har grillat såna där sockergodisar jag inte kan stava till, och jag och min älskade fru myser med ett glas rött. Köpte vin idag som skulle ha en ton av gräs i smaken. Borde ju passa bra när man jobbar på golfbanan, men jag vet inte jag. Gott var det, inte direkt gräslikt...

Tim har gått i spinn sen vi hit kom, och Tilda bara går runt och myser. Hon valde till och med bort disco på skolan idag för att åka hit. Har en liten känsla av att hon trivs här...
Tim trivs också, men det syns genom att han är som en studsboll, grabben kan helt enkelt inte sitta stilla.

Tog vägen om Sälen hit idag. Tanken var att vi skulle in i nån affär där och handla på oss lite god ost och skina, men ack vad vi bedrog oss. Stängt för säsongen, till och med på Hemköp. Så kan det gå. Så det blev till att svänga in i Långflon istället. Vi hade ju för oss att de hade ganska mycket gott där en gång i tiden. Men det var då det. Nu för tiden hade de bantat utbudet betydligt. Lite hittade vi i alla fall.
Ganska rolig liten by det där. Gränsen Sverige/Norge går mitt genom byn. Så kan det gå när man delar länder på en karta. Och så gruvligt mycket norskar där som köper fläsk och cigaretter. Vi såg en skylt om bussresor från Hamar via Elverum, som går dit på shoppingresor. Till en liten lanthandel! Coolt, som Tim skulle sagt.

Nu är Så ska det låta slut, och det är läggdags för di små.

Bloggtorkan kanske fortgår under sommaren, med en och annan skur emellan...


RSS 2.0