Måndag igen...

Nu är helgen förbi!

Helgen började med fredagen, begravning för min svämor Harriet. Det var fint och många som kom för att ta farväl.
Jag vaknade på morgonen med en dunderförkylning, den håller i sig än.
Helgen har bjudit på god mat, dryck och sällskap.
Lördagen rensade vi ogräs på tomten och grillade med mina föräldrar.
Söndag åkte vi till crossbanan. Tildas gudfar hade kommit hit och för att få träffa honom var vi tvugna att åka dit. Det var riktigt trevligt, barnen hade jätte roligt och träffade några av sina kompisar där. Ingen av dem fick blodad tand, Andreas tyckte det var synd.
Idag har jag jobbat, och imorgon är sista dagen innan jag blir arbetslös....



Barnen var så fina på sin farmors begravning

Många fina blommor

Tilda bakade glödhoppor med Carolina och min mamma

Tim och Tomas har lekt med hans iphone hela helgen

Krille på crossbanan


090313

Har inte så bra bilder på oss från när vi gifte oss. Men efter lite photoshop så blev jag nöjd, det är Tilda som tagit bilden från början.


Familjefotografering

Jag har jobbat på syrran & jag idag, Andreas och barnen har fixat på tomten. Efter jobbet gjorde vi oss en sväng till Idre Fjäll, det blev ett par vinterskor till Tilda och en mössa med en pistmaskin på till Tim. Snart är snön här så det är bäst att vara ute i tid!
Tog ett familjefoto till albumet jag och Andreas ska göra ikväll.

Gjorde en god älggryta och drack rött vin till för att fira våran sexmånaders dag som vi helt glömde bort, bättre sent än aldrig....




Ska fyllas i mer ngn gång

den här oxå

Mössor, mössor, mössor.....

Har haft en "ledig" dag idag. Sydde ett gäng mössor på förmiddagen, några ska skickas till Västerås. (Sara, jag fick till en mössa i det tyget som du såg först. men jag vet inte om den passar.)
På eftermiddagen åkte jag och Tim till Särna för att ta blodprov. Något är han allergisk mot, hoppas att vi får svar på vad det kan vara.







Lite för stor...men söt kille

090914

Har bara jobb september ut, så nu börjar det närma sig. Känns inte så roligt, tur att Andreas har jobb ett par veckor till. Sen får vi vänta till december innan det drar igång igen.

I helgen gjorde vi oss en tur till stugan, det var skönt att komma iväg och inte behöva tänka så mycket. Vi grillade marsmallows, plockade lite lingon och bara mös framför brasan.

Annars är det fullt upp med lämning och hämtning på skola och dagis, göra ett album så vi kan minnas Harriet, sy mössor och teckna. Tycker det är kul att ha saker att göra.

Nästa vecka är det oxå mycket, Tilda och Andreas ska iväg till Falun för MRT, begravning och jobb.

Det var ett tag sen jag la ut lite bilder på barnen, så här kommer några från helgen!







Mor och dotter!

Jag tycker det är mysigt att sitta och pyssla med Tilda, hon uppskattar det väldigt mycket! Vi började med pärlor och sedan ritade vi. Tilda får ha samma papper och pennor som jag använder.
Andreas och Tim har tvättat bilarna.





Mössor

Nu när Tilda har börjat i förskoleklass så blir det tidiga mornar. Det är rätt skönt att komma upp i tid. Idag har jag sytt fyra mössor, en är såld, en har Tim haft på sig hela dagen och de andra kommer nog till användning ngn gång.



Pennorna har kommit!

Har prövat de nya pennorna, svårt men kul.






Min framtida tatuering.

RSS 2.0