Aldrig mera dansa.

Inte för att jag vet när jag dansade senast, men det blev tydligen en regndans. Varje dag av semestern hittills har det regnat, utom en. Då åkte vi bil.
Jaja, vi är lediga iaf. Och just nu sitter vi i Värmland och har det bra. Karro är kanske inte helt nöjd, för det är ganska varmt så man behöver inte elda så mycket. Inte alls faktiskt. Men det kan komma att ändras, om inte annat ifall hon vill ha lite stekt fläsk nån kväll. För då duger inte spisen och stekpannan. Nej, det blir ju så mycket godare om man steker över öppen eld.
Ett par svängar här omkring har vi hunnit med också. Igår blev det en tur till en sätervall för att äta kolbulle och klappa getter, och idag en sväng till "pilgrimstapeten" för lite marknad. Inhandlade en skohylla och tre glassar. Och då sken faktiskt solen! Imorgon hotar de med heldagsregn, så vi får nog ta kojdag eller nåt. Kanske ska passa på att pudra lite tvättmedel över Minnahs dregel-haklappar och hänga ut dem.
Lite bilder.
Tilda klappar killingar (?). Den till vänster försökte hela tiden smaska på hennes fingrar. Fanns nog lite god lingonsylt kvar efter lunchen.
Tim tog mod till sig och klappade lite han också. Det slutade han rätt fort med när den började äta på hans jacka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0