oj oj oj

Konstigt hur fort en ledig helg kan gå. Man ska vara glad om man hinner en tredjedel av det man tänkt. Å andra sidan var jag tvungen att skotta uppfarten igår, så går det när man fuskar lite under vintern. Det blev vissa problem att ta sig upp genom en dm slask igår. Koppla ur antispinn och ta fart fyra ggr innan vi kom in i garaget.
Skotta riktig blötsnö var ju kanske inte direkt vad man behövde efter att ha knäckt ryggen rätt, men den höll i alla fall.

Idag väntar lite städning av ranchen, just nu ser det mest ut som Dresden 1945 invändigt. Var kommer alla leksaker ifrån?! Ändå har de inget att leka med. Nä, just...

Tildas vecka med cyto gick över förväntan, hon var hur pigg som helst. Inte direkt vad man hade väntat sig efter förra svängen. Nu håller vi tummarna för att hon inte drar på sig nån infektion när hon är lite pressad i sina blodvärden den närmaste veckan.

Nästa helg har vi lite planer på att åka till Värmland och mysa lite. Kidsen vill mest dit och grilla marsmallows och majskorvar, som Timpan säger. Så det blir nog tidig avfärd härifrån fredag morgon så vi är där i tid i fall vattnet har frusit. Då hinner man ju åka hem innan kvällen igen...

Nu är det väl dags att lägga undan datorn, och ta fram stora sopsäcken. Det går nog inte att hålla sig undan hur länge som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0