Any day now...

Och så blixtrar man till igen. Det var ju inte direkt igår man kretade ner några bokstäver här, och det finns inga som helst garantier på att det inte dröjer lika länge till nästa gång.
Men en liten statusuppdatering kan man väl slänga in, så här i sommartider när det finns så mycket annat än datorn som drar kvällstid.
Vad har då hänt sen sist? Ja, det enda av större betydelse är väl egentligen att Tilda nu börjat med tillväxthormon. Eller, egentligen är det ett hormon som ökar hennes egen produktion av tillväxthormon på något vis, men det blir krångligt att skriva så varje gång, så vi kallar det tillväxthormon.
Varje kväll får hon en spruta i benet, och så ska det förbli under en utvärderingsperiod som varar i ett år. Växer hon bättre kommer hon att fortsätta ta dessa sprutor under resten av sitt liv. Det var tydligen så att om man slutade med dem så kunde man senare i livet få besvär med hjärta, benskörhet och lite annat smått och gott, och det vill vi ju helst slippa.
Lite kontroller med mätning och vägning tillkommer också var tredje månad.
Ingen semester har vi hunnit med iaf sen sist jag skrev, den kommer om en dryg vecka. Kidsen har haft lite semester med farfar dock. De har gjort ett par svängar till Värmland. Första gången blev det en natt, och andra svängen två nätter. Men det är duktigt tomt i huset utan barn kan jag lova.
Och sen har vi raskt kommit fram till helgens begivenhet som är "Idre Yran". Jo men visst serru, varje liten by med självaktning ska ju ha nån happening på sommaren, och den här helgen är det vår tur. Marknad, tivoli, cruising och dans, med Lasse Stefanz (jojomen, med ett z) som det stora dragplåstret. Behöver kanske inte skriva att vi inte fixat med biljetter och barnvakt...
Men kul att det händer nåt extra en helg. Och kidsen är nöjda med att åka skranglig karusell, shoppa loss på marknadsgodis och kleta in ansiktet med sockervadd. I år ska våtsavetterna med!
Jag har också gjort årets goda insats i kväll; har gått runt och varit "Farsa på byn" i tre timmar. Tre timmar, varav det regnade i två, och inte en käft var ute... Blir nog mer att se för de som är ute fredag och lördag kväll/natt. Jag behövde ju inte direkt vara orolig för att hitta mina egna barn med en ölburk i handen...
Och efter att ha varit ute och synts i byn sitter man nu här på altanen och dricker ett glas rött med älsklingen. Ska nog ta och umgås med henne en stund nu innan sängen kallar. Klockan ringer som vanligt 04:00 i morgon. Det är ingen dans på rosor att försöka få gräset grönt...
Barnstatus: Pigga och glada.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0