Vardag?

Måndag kväll, och man är hemma. Det var ett tag sen det var så. Mitten av november nå'n gång tror jag. Tiden går fort när man har roligt, men även nu.
Och eftersom Karro jobbar kväll får ni hålla tillgodo med mig idag också.

Idag tog vi en vilodag efter alla dessa veckor, och en trevlig helg med trevligt sällskap. (Språkpolisen kan lämna kommentarer om de vill...) Tilda var ändå ganska fräsch på fm, men orken tog slut vid tre. Jag var mest förvånad att hon höll ut såpass länge. När vi var på affären orkade hon inte ens gå ur bilen, utan satt hellre kvar och väntade. Tim däremot, han är sig själv igen efter den eventuella magsjukan. Skönt att det inte blev värre i alla fall. Och så är han så nöjd att vi är hemma.

Tilda frågade om vi skulle åka hem till Uppsala idag, det är då man inser att man kanske inte varit hemma på ett tag. Vi har levt i kappsäck sen slutet av oktober, när hon opererades.

Idag tog vi fram hårklippningmaskinen. Tilda har tappat allt hår uppe på huvudet i helgen och bak var det ju borta sedan tidigare. Det var bara nå'n sorts dålig munkfrisyr á la 1700-tal kvar. Vi kom överens om att det vore finare om vi tog bort allt, och så fick det bli. Så nu har vi ett alldeles eget skinhead i familjen.
Tim gick och hämtade ett kort på kylskåpet från förra gången hon var sjuk, och sa att hon såg ut som hon gjorde förut. Och jag kan inte annat än att hålla med. Man blir onekligen påmind om vad vi gått igenom för några år sedan. Skillnaden den här gången är att håret antagligen inte växer ut och blir lika tjockt som förut. De där stackars hårsäckarna tål inte så mycket, så fläckvis kommer det att bli väldigt tunnt eller helt kalt.

Pratade med en läkare i Falun idag. En bra läkare den här gången. Passade på att fråga om peruk till henne, för det har hon börjat prata om mer och mer, och det verkade inte som det skulle vara något problem. Inga problem att få alla papper/intyg vi behöver heller. Bra med såna människor.

I morgon ska vi göra ett besök i skolan. Innan Tilda la sig sa hon att hon längtade till i morgon, så att hon får träffa sina klasskompisar igen. Får se bara hur pigg hon är, vi har börjat trappa ner på cortisonet idag, och det kan ju medföra lite trötthet vet vi sen förut...

Nu återstår bara att hänga tvätt. Det var så underbart att vara hemma i helgen så vi glömde alldeles bort att tvätta. Fick bli fyra maskiner idag istället. Karro har tur som jobbar.

Idrottsgalan ikväll. Vad säger man?

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja visst är det hääärligt med lite normalt Svenssonliv.

Kommer ni få reda på om cellerna är döda, eller är det bara vänta och se?! Hur kollar dom sånt förresten, röngten? Eller är det benmärsgprov?



Härligt att ha er hemma igen! (även fast jag bor 1023 mil bort)



Kramar från oss på vinter-öjn.

2010-01-19 @ 11:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0