Sköna söndag

Idag har det varit mys- och pyjamasdag på Kvarnvägen. För de som inte jobbade. Han som gjorde det fick frysa som en kinesisk nakenhund i sibirien. Men vad gör väl det när det ska bli ännu kallare imorgon.
Nu är vi inne i den tiden på året då det kan vara kallare på Idre Fjäll än nere i byn, och så har det varit i helgen. Annars brukar det vara duktigt mycket behagligare temp där uppe.
Imorgon bitti ska det vara runt -25 på toppen enligt de som bestämmer, så det kan vara läge att dra på sig långkalsongerna.

Det var ett tag sen man åkte skidor. Man blir ju inte direkt vältränad av att sitta på sjukan om man säger så. Men å andra sidan vet jag ju att jag har muskler, för inte kan man få träningsvärk i skelettet? De kanske inte syns, men de känns.

Karro hade lite planer på att åka skidor med Tim i helgen, men av förklarliga skäl blev det inte så. Det är inte helt lyckat att han ska frysa som sa--n första gången han åker, då vill han nog inte upp så många gånger sen, kan jag tro.
Igår åkte de i alla fall upp och fikade lite på PWH, så Tilda fick se var mamma jobbade. Och idag har de som sagt varit hemma och myst, och bakat chokladbollar. Smaskens tills jag kom hem.

Imorgon ska Tim till dagis för första gången på 1 1/2 vecka, och Tilda ska till skolan själv. Som hon har längtat. Förra veckan frågade hon när hon skulle få börja skolan på riktigt, UTAN pappa. Bra att det är åt det hållet.

Och nu kommer en liten surprise: Jojomen, vi har knäppt kort. Faktiskt flera gånger.



Tilda lekte frisör häromdagen, och gjorde en snygg "tuppfrisyr" på Timpan. Sax ingick dock inte i utrustningen...





Dagens bak blev förevigat. Tim's hand närmast ser inte ut som den har varit i närheten av att göra chokladbollar. Ingen vet hur han lyckades med det. Tilda kladdade nog lite extra, så att det skulle bli mer att slicka av fingrarna sen. Och det gäller att ha kockmössa så man inte får hår i maten...



Det finns fler i familjen som kan rita! Här har Tilda ritat av lillebror, komplett med Alfons-tröja. 6 år och redan duktigare än pappa.

Nu är det dags att gå ner och skruva upp pannan, börjar närma sig -30 ute. Eller, kanske ska skruva ner den så Karro kryper nära i natt. Värt att tänka på.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag är inte ett dugg avundsjuk på er kyla, den kan ni få ha ifred!



Tilda; Vad duktig du är på att rita, du é lika duktig som din mamma. Det skulle vara roligt om du bad pappa rita ett porträtt och la ut på bloggen så vi får se =) Hi hi.



Sköt om er!

2010-02-01 @ 10:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0