Serielunken

Ja då var vi på plats i Uppsala igen då. Lite trafik och fina vägar betyder bara fem timmar i bilen. Skönt. Kanske ska stanna här över helgen också när man ser väderprognosen. Kan bli ner mot -40 i norra Dalarna. Thank you. Men det är ju länge dit, så det hinner säkert ändra sig. -50 måhända?

Gårdagen bjöd på en väldigt trött Tilda. Det kändes som hennes kropp inte orkade någonting sa hon. Precis så som stråldoktorn beskrev att man kunde bli av strålningen. Annars har hon ju varit förvånansvärt pigg hittills. Men det är klart, det måste väl ta ut sin rätt nån gång. Middagen intogs på blåbärsstigen, revbensspjäll, potatis och en jädra massa sås. Gott som vanligt. Tilda åt två mackor och Tim en macka och lite grönsaker. Glass och maränger till efterrätt gick ner dock.

Strålngen idag gick finemang, och nu är man hej och du med all personal där också. Försökte få reda på lite mer i detalj hur det funkar med strålarna i kroppen, men de har inte lika gott om tid att förklara här. Lite mer patienter och lite mer löpande band-principen. Men skam den som ger sig.

Och på hemmaplan blir de bortskämda. Ronja tyckte att Tim skulle följa med hem från dagis idag, så kunde de äta middag där sen. Och då fick det bli så. Tim fick kortdag på dagis, och Karro behövde inte laga mat.

Nähä, sportens årskrönika avklarad så nu är det inte så mycket annat att göra, än att ringa och säga god natt till älsklingen och dra täcket över sig.

Kommentarer
Postat av: Anna-I kampen mot barncancer.

Hoppas allt är väl med er, vi är hemma på Åland just nu iallafall, behandlingar sker även på hemmaplan nu igen. Men i Uppsala med.

2010-01-05 @ 00:23:16
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hur länge är det kvar med strålning?

2010-01-06 @ 12:54:40
Postat av: Andreas

Är klar med strålningen nästa fredag, 15/1. Sen ska vi ner igen i mitten av februari för uppstart av cyto (tabletter) och en MRT. Skulle inte förvåna mig om de vill att vi ska till falun en sväng däremellan också. Men det där med bilåkande börjar vi ju kunna nu.

2010-01-06 @ 18:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0