(O)strålande tider, härliga tider!

HEMMA!

Och inte behöver vi packa imorgon heller. Känns nästan lite konstigt att inte behöva åka på måndag morgon igen. Vad ska man göra då? Leva som en ganska vanlig familj eller? Kanske börja jobba inom en inte alltför avlägsen framtid? Ska bli alldeles underbart!

Ja, nu är alltså Tilda klar med sin strålning, om det inte framgick. Fick kliva ur apparaten igår kl 7:49 för sista gången. Nu kan vi bara hoppas att det har fungerat, och att alla eventuella tumörceller har fått mer än de tål. Tildas hårsäckar har då fått det i alla fall, och nu ramlar håret av i rasande fart. Peter, om du läser detta, nu har Tilda samma frisyr som dig snart...
Det blir till att använda någon sorts huvudbonad när hon ska tillbaka till skolan sen, för nu börjar det bli lite kallt om huvudet.

Halv tre var vi hemma igår, och det var länge sen det gick så lätt att åka hem. Tilda har trott att vi ska ner igen om en vecka eller så, så hon kunde inte riktigt förstå att jag var så glad över att komma hem. När hon väl fattade att vi blir hemma riktigt länge ville hon inte ens stanna för att tanka och kissa i Mora, för då skulle det ju ta lite längre tid innan hon fick krama mamma och Tim.
Tim var förresten ganska pigg hela dagen igår, och kräktes inte en gång. Inte förrän det var dags att gå och duscha och borsta tänderna. Då kom det igen. Sen tryckte han i sig en skål ostbågar. Det känns inte som det är någon magsjuka han lider av i alla fall... Idag har han varit som vanligt igen, fast kanske inte lika studsig. Kan inte riktigt bestämma mig om det är bra eller dåligt.

Vår bil var inte den enda som åkte mellan Uppsala och Idre igår. Familjen Danielsson/Söderman är här och hälsar på i helgen. De träffade vi på sjukan förra gången Tilda var sjuk, och vi har hållit kontakten sen dess. Deras son, Linus, har haft hjärntumör av samma typ, men på annat ställe, som Tilda.
Det är inte alltför ofta vi träffas, men alltid lika trevligt.
Idag gick det ju till och med att vara ute, bara -6 grader. Så det blev en promenad ner till affären, och sen pulkaåkning och korvgrillning ute på baksidan huset. Gött med "gapskjul" och pulkabacke på tomten en sån gång.

Nu väntar god middag och lördagsmys. Sen kanske lite wii-spel framåt kvällen, när barnen somnat. Det var inte bara för deras skull vi köpte ett.

Nej mitt herrskap, nu är det dags att börja med matlagningen.

Vi får väl se hur det blir med bloggande från min sida framöver. Förhoppningsvis är det slut på rapporter från sjukhus för en lång tid framöver. Men vi har lärt oss att det är en jä--a sjukdom Tilda har, och man kan inte ta någonting för givet. Det enda man kan göra är att njuta av varje dag man får tillsammans.



Prinsessan är hemma! Lite begynnande munkfrisyr kan skönjas. Det sköna är att Tilda inte bryr sig om det. Hon tycker nog att det är ett litet pris att betala för att få må bra.


Kommentarer
Postat av: alex

Välkommen hem och njut nu av varandra och så håller vi tummarna att de blev riktigt grillade och eliminerade celler.

Karro; jag ser fram emot fler teckningar, dom är stört häftiga..ha en fin helg tillsammans.



2010-01-16 @ 18:15:56
Postat av: Elenore

Skönt att ni är hemma igen, håller tummarna att allt går bra nu!

2010-01-17 @ 11:58:49
URL: http://hubbis.blogg.se/
Postat av: Monica

Hon är ju så duktig, eran tjej. Håller tummar och tår för att dom är bortgrillade för gått.Kramar till er alla.

2010-01-17 @ 18:52:02
Postat av: Jennie

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååå så gött att höra att ni är klara i U-A. Gör som föregående talare och håller alla tår och fingrar på att cellerna är uppbrunna (heter det så?).



Hälsa Tilda såååå mycket. Thomas och barnen kommer upp vecka 8 och 9 så då blir det leka av!!!



Ha d så gött!

2010-01-18 @ 14:02:17
Postat av: Sara

Underbart! Krama om hela familjen och sköt om er!! Ringer i dagarna!! KRAM från oss!

2010-01-19 @ 23:00:35
Postat av: Moa

Skönt att strålningen äntligen är avslutad, nu håller vi alla tummar som finns för att den skickade iväg all cancer dit pepparn växer. kram!

2010-01-21 @ 21:41:49
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0