Nu kommer det kort!

Men jag passar på att skriva lite först. Kan ju inte frångå principen att ha text före bilder bara för att jag lyckats få fram kameran för en gång skull. Såg att jag kunde lagt ut bilder förut också, glömde bort att det blev en del knäppt i helgen också. Men det kommer nu, bättre sent än aldrig.

Ledig dag idag, men annat var det igår. Tilda skulle till skolan och hälsa på, och jag trodde i min enfald att hon skulle nöja sig med ett par timmar. Det slutade med att vi var där hela dagen. I och för sig slutade de strax efter tolv, men det räckte. Hon tyckte det var så roligt att vara där igen så hon ville helt enkelt inte gå hem. Hon var lite trött i perioder, men tillät sig inte att visa det alltför mycket. Men på em... Då var det inte läge att ha för mycket planer. Hon satt i soffan i tre timmar och ömsom vilade, ömsom spelade tv-spel. Sen somnade hon strax efter sju igår kväll. Tim var också trött igår kväll och däckade ungefär samtidigt. Och Karro jobbade kväll, så det var en väldigt lugn afton på Kvarnvägen.

Idag var vi som sagt hemma hela högen. Ingen skola på onsdagar, så vi tog en sväng till Idre Fjäll och badade. Vi tog med Maya också, så hon slapp sitta hemma och höra på sin stackars febersjuka far.
Alldeles lagom mycket folk i badet idag, dvs att vi var nästan ensamma.
Ganska roligt att se hur folk reagerar när Tilda kommer. Hon ser ju onekligen väldigt sjuk ut när hon inte har hår på huvudet, och lite mörk under ögonen. En del försöker verkligen koncentrera sig på att inte stirra, men lyckas inte alltid så bra. Det är mest vuxna dock, barn verkar inte bry sig överhuvud taget.

Men det är inte dåligt vad trött och hungrig man blir efter att ha plaskat runt i poolen en timme. Helt knäckt hela dagen.
Maya följde med oss hem och var här på em och spelade och lekte.
Tim tröttnade lite på tjejerna, och ställde sig och diskade(!) till slut. Bra att kunna sysselsätta barnen på det sättet. Ja ja, så länge han är nöjd, är vi nöjda. Dessutom klarar vi hörseln bättre då...

Pratade med Falun igen igår och fick tid för MRT. Inläggning den 10:e februari, och röntgen den 11:e. Sen dröjer det förhoppningsvis en vecka innan vi får något svar. Det är så lång tid det tar innan de gått igenom bilderna ordentligt. Det blir en jobbig vecka, att bara vänta på det där samtalet från Uppsala eller Falun som ska tala om hur vi ska leva de närmaste tre månaderna, i väntan på nästa MRT. För antagligen blir det kontrollröntgen var tredje månad i ett par års tid framöver.

Nu kommer korten då.



Tv-spel med Linus och Noa i lördags. Det går inte att ta miste på vem som vann den grenen i alla fall.



Tilda innan klippningen i måndags. Inte så där moderiktig frisyr kanske. Ändå kan jag förstå att hon tvekade lite att klippa av sig allt hår. Det som fanns kvar var ju ändå HENNES, som hade vuxit ut efter operationen.



Tim har tröttnat på brudarna och ställer sig och diskar. Så väldiskade skålar har vi nog aldrig haft förut.



Maya och Tilda. Goa tjejer. Och visst är Tilda sötare utan hår? Det tycker hon själv, och vi kan bara hålla med.



Den här ser nästan ut som vi har photoshopat in Tildas huvud framför Maya, men så är inte fallet.
Cool bild om jag får säga det själv.




Kommentarer
Postat av: Maud

Du har inte funderat på att bli kåsör/författare? Lika roligt varje gång att läsa både din och Karros bloggar. Idag fick jag mig ett gapskratt av Tildas whiskykommentar samtidigt som man kan följa hennes arbetsamma dagar. Skönt för er att få vara i Idre nu igen (trots kyla).

2010-01-20 @ 22:41:37
Postat av: alex

Jag instämmer med ovanstående..riktigt bra Andreas.

Tycker Tilda passar fint utan hår, stora fina ögon ger henne lite Sinead O'connor look.

Vi hoppas och tror att det går bra i Feb givetvis, rejäl kämpe är hon som tar sig ann skola och allt på en gång.

2010-01-21 @ 11:13:05
Postat av: Jennie

Äntligen lite kort, bra där Andreas!

Tilda är fin oavsett om hon har hår eller inte. Ni får köpa ett par Doctor Martens till henne så hon blir en äkta skinhead!! =) hi hi...



hälsa henne att de Larssonska barnen kommer upp och busar med henne om ngr veckor!



Kram!

2010-01-21 @ 15:26:19
Postat av: Iliana

Moa fick höra att Tilda varit i skolan o blev så ledsen att hon var sjuk o inte fick träffa henne. Hon hälsar här att Tilda ser jättesöt ut utan hår:)

Hon längtar tills de får leka.

Vi håller tummarna att allt är bra i feb.

2010-01-22 @ 11:05:18
URL: http://iliana.blogg.se/
Postat av: Moa

Tilda är jättefin utan hår :) Intressant munkfriss innan, haha ;)

Härligt med lite diskhjälp, när jag var i tims ålder älskade jag att diska av någon anledning... kan ju säga att det inte följt med när jag blev äldre tyvärr :p

Håller tummarna för att allt ser bra ut om en månad och alla månader och år framöver1. Kram!

2010-01-22 @ 12:01:10
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0