Kort helg till ända

Snabbare än snabbast blev det söndag kväll, och nu är det packat för ännu en vecka i Uppsala. Förhoppningsvis den sista på ett tag.

Och vad har vi då hunnit med i helgen?
Far och son tog lunch på PWH igår, medan Tilda var hos Tuva. Tilda fick träffa kompis, och jag fick mysa lite med Timpan. Inte så ofta man har tillfälle att göra något ensam med honom, så det var kul. Vi hann med en snabbfika hos Wallin på em när vi hämtade dotra, innan vi fick skynda hem för att hinna före Karro.

Idag var det hemmadag med plock och tvätt för mig, wii för di små. Idag kom Tuva hit istället, så barnen såg jag inte så mycket av. De lekte, spelade och hade allmänt trevligt (lät det som). Tilda fick ett litet "tröttsjunk" efter lunchen, men piggnade på sig ganska snabbt idag. Man vet aldrig hur mycket vila hon behöver för att komma igång igen, ibland räcker det att ta det lungt i en kvart för att hon ska orka, och ibland tar det betydligt längre tid. Men dagarna när hon har perioder av trötthet kommer oftare numera, och det är orsakat av strålningen. Det är ju sånt de vet kommer, inte nåt som kanske kan komma. Sen är det individuellt hur mycket man blir påverkad.

Dilemmat med kameran kvarstår, den vill helt enkelt inte knäppa kort av sig själv. Vi köpte en billig variant som kräver handhavande, så nån gång...

Imorgon bär det av igen. 45 mil mot sydost. Men först ska vi lämna Tim på dagis, så får han lite sovmorgon. Toyotan har snart gått 1000 mil på två månader, man kan ju tro att den gått som taxi. Bara behandlingen funkat är det värt varenda mil vi åkt.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej på er!

Hoppas allt går bra nu i uppsala för er, vi ses snart. Krama Tilda så mycket :)

Kram på er ALLA!

2010-01-11 @ 19:42:45
URL: http://limpanscreate.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja, snälla ta lite kort, det är så roligt att titta på Tildas fina pysselalster...



Sköt om er

2010-01-12 @ 15:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0