Turbobantning

Här gick man och trodde att Tim skulle bli sjuk inatt, men icke sa Nicke.
Däremot Tilda. Ett inatt brakade det loss med en rejäl spya i sängen, och så var den natten gjord. Hon kräktes iof bara en gång till under natten, men man sover inte direkt djupt under såna förutsättningar. Och med tanke på att hennes säng inte var så fräsch fick hon sova hos oss. Det tycker Tilda inte riktigt om, hon vill helst sova själv, så det är lungt och skönt, och ingen lillebror som kommer och bökar. Men det gick det med. Sen blev det en gång till på morgonen, och inget mer.
Tim har varit hur pigg som helst idag. Skönt med tanke på morgondagen.

Tilda är lite bättre ikväll, kan bero på att hon sovit 4 timmar idag.
Jag kanske får sällskap under Super Bowl inatt! Saints mot Colts. Kan tänka att det blir lite party i New Orleans om de lyckas vinna. Det skulle de vara värda efter Katrina.

Mora imorgon då. Tanken var att vi skulle åka allihop, men vi får väl se hur det blir med den saken. De vill ju att både jag och Karro kommer om det blir aktuellt med "akutspruta" till Tim, bra att båda vet hur det funkar. Men vi får se om Tilda orkar, och om de släpper in henne på mottagningen.
Annars blir det nog far och son som tar en liten biltur. Karro gillar inte riktigt att köra några längre sträckor, och speciellt inte på vintern.


Kommentarer
Postat av: Alex

Hoppas ni fick komma iväg och att Tilda slapp kräkas något mera.

Karolyn, vi ses kväll hoppas jag om alla mår bra

2010-02-08 @ 09:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0