Skoterpremiär

Ledig helg för mig och barnen, men frugan får jobba.

Dagen började lite panikartat av att Tilda skrek för fulla segel, tanden hade trillat ur i natt och hon kunde inte hitta den. Hon sov iaf på mage efter tips från Elliot, så hon inte skulle råka svälja den i sömnen. Man vill ju inte bita sig själv i rumpan heller.
Till slut hittade vi den under kudden, och lugnet kunde åter lägga sig på Kvarnvägen. Nu återstår att se om tandfén har helgledigt, men det trodde inte Tilda.

Efter frukost åkte vi upp till farfar och lånade skotern för att ta en liten sväng. Det är inte så mycket snö än, så lite guppigt över stock och sten var det till vi kom ut på leden, men det gick. Tog en tur till affären och handlade, sen hem igen. Det behöver inte vara så mycket mer för att de små ska vara nöjda.
Fick pannkakslunch hos farfar (dåliga odds på det), innan vi tog bilen hem igen.

På em blev Tim lite hängig, och hans dag slutade med att han somnade i soffan medans jag, Karro och Tilda tittade på melodifestivalen. När jag bar in han till sängen hade han nog feber också, kändes varm. Han ska säkert passa på att bli lite sjuk bara för att han ska till Mora på måndag och göra lite fler allergitester.

Melodifestival ikväll som sagt, och den tittade vi på med varierande intresse. Jag tycker att när Dolph Lundgren är bäst, då är det inte mycket att hänga i julgranen.
Men Tilda var nöjd med att Ola gick vidare iaf. YES! skrek hon när det var klart att han gick till final. Imponerande att ställa upp med en låt, som låter som den handlar om den enda hit han nånsin haft...

Imorgon blir det nog mycket Teletubbies på TV om Tim får välja, och det får man när man är sjuk. Och i det avseendet är han redan en riktig karl. Ingen kan vara så ynklig som han när han är sjuk. Det är min grabb det.



Bild hederligt stulen (lånad) från uffebloggen. Inte helt lätt att köra med två framför sig. Lite mer orangutangarmar hade varit önskvärt ibland. Kanonväder idag iaf, -5 och strålande sol. Men lite mer snö önskar vi oss innan vintern vänder mot vår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0