Mitt i veckan

Dagis stängt idag, så då tog jag ledigt, medans Karro jobbade. Det blev en lugn och skön vilodag med lite snöskottning och skräpkörning. Det är det som kallas Svensson-liv känns det som.

Båda små var trötta och slitna idag, så vi tog en liten powernap efter lunchen. Tur att Tuva ringde och väckte oss och frågade om hon fick komma hit och leka med Tilda, annars hade det nog  blivit mer än powernap.
Handlade och bytte barn med Linda på em. Tuva följde med oss hem, och Tim stannade hos Ante och lekte.
Det är nog lugnast för alla om de leker på skilda håll ibland.

Och Tilda var glad att nån ville leka med Barbie, Tim är inte helt inne på den linjen.
Han fick ju bygga både bilbana och tågbana med Ante. Fast det kom fram sen att Linda hade byggt, och de ätit glass. Det gäller ju att göra det man är bra på.

Imorgon är det dags för skola och dagis igen efter två vilodagar. Skönt att det inte är skolplikt för Tilda än, så hon kan vara hemma nån extra dag bara för att ladda batterierna lite. Det ser onekligen ut som det behövs. Det är inte direkt nå't vilohem de är på om dagarna.

Inget vilohem för Karro heller som det verkar, hon gick och la sig före nio ikväll, och det hör inte till vanligheterna. Men med tanke på att hon bor med en som snarkar som ett helt kompani kan det nog vara skönt att få somna i lugn och ro en kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0