Men så trött...

Ja i helgen har hon varit sliten, lilla Tilda. Inte orkat ett endaste dugg mer än att ligga i soffan och titta på tv. Knappt det ibland heller förresten. Men nu är hon i den fasen efter strålningen då de sa att en period av trötthet skulle komma, och det i kombination med cellgifter kan man nog inte räkna som doping direkt...

Lite synd om Tim bara, som återigen kommer lite bakom. Det är ju inte helt lätt att hitta på nåt med bara honom heller när man inte är både mor och far hemma. Men han är så otroligt snäll mot sin storasyster när hon ligger i soffan, går och ger henne en puss och frågar hur det är. Fantastiskt hur mycket barn förstår fast de inte är mer än 4 år (snart). Tilda är inte lika imponerad av att få pussar däremot, fräser till lite och ser allmänt sur ut. Så nu har han listat ut att han kan pussa henne på handen utan att hon ilsknar till.

Lite tur med schemat har vi nu, Karro jobbar kväll mån-tis, så det räcker att jag smiter ett par timmar tidigare från jobbet. Det är inte läge att skicka Tilda till skola och fritids heldagar nu heller.

Vi kanske skulle gjort som de i Falun sa, och låtit henne vila för ett par veckor sen. Då hade hon säkert varit pigg nu!
Ja, jag är ironisk.

Nehej, dags att dansa snödansen och gå och lägga sig, det är dags att jobba igen imorgon.
Roligt förresten för sportlovsfirarna att åka hit upp och slippa lite snö.
Det kan nog ha tagit nån timme upp från skåne i helgen.

Kommentarer
Postat av: Helene

Hoppas Tilda fått vila lite.

Det verkar som ni har lite snö iallafall. Vi har så det räcker och blir över, idag har det stått gubbar och skottat på vart och varannat tak!

2010-02-24 @ 19:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0