Jajamen!

Vi kan leva som vanligt i tre månader till!

Det blev som jag trodde, jag hann ringa till Uppsala innan de ringde oss. Men det berodde inte på att de glömt bort oss, bara att de ändrat sitt schema lite. I vanliga fall brukar de ha röntgenrond på fm, men dagen till ära hade de lagt den kl 15 istället. Det blev en lång dag, inte fick man nåt gjort heller, vi gick mest och trampade. Och jag har nog aldrig varit mer nervös när jag svarat i telefon tidigare. Men Bosse Strömberg sa att allt såg bra och normalt ut, inga tecken på recidiv, som det så vackert heter.
Tänk vad konstiga ord kan låta vackra ibland.
Jag tog förresten ledigt idag, hade ingen större lust att vara på jobbet i fall att beskedet skulle vara åt andra hållet.

Tim var och fick en spruta idag. Eftersom han inte haft vattkoppor vad vi vet, och det har kommit till dagis, så fick han vaccin mot det. Vattkoppor är nämligen bland det farligaste Tilda kan dra på sig när hon nu går på cellgifter. Det är nåt virus i det som inte är att leka med när man har försämrat immunförsvar. Tilda kan vi ju tyvärr inte vaccinera längre, och innan hon fick tillbaka sin tumör hade man ju ingen tanke på att det skulle behövas. Men det är alltid lätt att vara efterklok.

Igår var det frisörkväll på Kvarnvägen. Tre av oss blev nyfriserade, och Karro var inte en av dem. Hur går det till, kanske ni undrar. Svaret kommer på bilder lite längre ner.

Ja, är det inte det ena, så är det det andra. I det här fallet är det Tim som är det andra. Sjuk har han blivit, lillgrabben, hostar som en hel karl, så det blir till att vara hemma med honom i morgon. Det var inte igår jag vabbade med junior.
Och Tilda ska till skolan en sväng i morgon. Hon har längtat hela veckan efter att få komma dit, och nu har hon lärt sig att ta tableten utan att det tar en halvtimme av gråt och tandagnisslan. Dessutom har vi hittat rätt med "kräkmedicinen" så att hon mår bra hela dagen. Hon är nästan oförskämt pigg med tanke på vad hon får i sig för piller. Och hon vilar inte ens på dagarna...



Tim nyklippt av mor och stylad av syrran. Tilda ser ut att ha fått "hårmoner"!



Han har lärt sig av storasyster att man absolut inte får se normal ut på bild.



Men Karro knäppte innan hon hann börja idag, så det blev i alla fall ett kort utan att ögonen går i kors. Peruken kom med posten igår, och sen dess sitter den på hela tiden utom när hon sover.

Vilken underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Ili

Vad fin Tilda blev:)

Tim oxå:)

2010-02-18 @ 23:02:28
Postat av: alex

Tjusig hon blev och så lik mor sin =)

Det var ju fin fint besked, glad jag blir för eran skull..

2010-02-18 @ 23:40:13
Postat av: Moa

Skönt att det såg fint ut på MR-bilderna. Jättefin peruk som passar bra på Tilda! Och Tim blev snygg i håret han med. Kram!

2010-02-18 @ 23:53:11
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Jennie

Vilka fina barn ni har! Oj, vad gött att allt såg bra ut! Härligt härligt!



Thomas och barnen kom upp i natt så om T+T vill Leka m E+E så slå en signal till 20877. Elvira har frågat och tjatat efter Tilda.



Kram på er goa människor!



p.s varför ingen bild på den nyfriserdae faren?

2010-02-19 @ 11:24:18
Postat av: Moster Agneta

Skönt att höra attMR-bilderna ser bra ut. Man går ju och funderar. Vilka fina bilder det är på Tim och Tilda ni har världens underbaraste barn. Kram på er alla.

2010-02-19 @ 18:02:33
URL: http://syakathen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0