Finbesök och fredagsmys

Idag har varit en bra dag. Tilda mycket piggare idag, och då är båda barnen på bättre humör.

Det började kanske inte helt optimalt, Tilda var lite illamående och hade ont i huvudet på fm.  Men eftersom hon går på vattkoppsmedicin, och de vanligaste biverkningarna är just illamående och huvudvärk så blev det lite mer medikamenter. En dos zofran (kräkmedicin), och lite alvedon så var hon i fin form sen. Dotra är som ett levande apotek ibland... Men efter det fick hon i sig både frukost och lunch och hade mer ork än på många dagar.

Tog en tur ner till affären och träffade herr Larsson med kids, som är här och jobbar ett par veckor (herr Larsson då, inte kidsen). Blivande fru Larsson har fått stanna hemma på Gotland för att arbeta och skotta snö. 
De hade inget planerat för kvällen så de kanske skulle komma hit en sväng. Och så blev det.

Tilda var som sagt mycket piggare idag, fick till och med på sig håret, och vilade inte på hela dagen. På em var jag ute och skottade av altantaket, och sista halvtimmen var både Tim och Tilda ute och lekte. Annars är de inte så mycket för att gå ut när de är lediga. Men idag var det full fart. Skönt efter de senaste dagarna av sovande barn.
Tilda hade beställt klimpsoppa till middag idag, fredagen till ära, och precis när vi hade ätit upp fick vi besök.
Sen var det fullt ös till sängdags. Tilda däckade inte helt oväntat först, men höll ut ända till nio. Då gick snöret, som de säger på OS-skidåkningen. Tim somnade också ovaggad när Elliot och Elvira gick hem strax därefter.

Nu väntar jobbhelg för herrn i huset medans de övriga är lediga. Man kan ju inte säga att Karro och jag sliter på varandra direkt, jobbar lite om varandra när vi är hemma. Och när vi har lediga helger tillsammans passar jag på att ta på mig extraarbete. Man vet ju aldrig när man får jobba igen...

Och eftersom Karro var hemma ikväll blev det ju lite kort tagna!



Elliot var riddare.



Tim kan verkligen inte "bara vara" när kameran kommer fram. Inte undra på att han där bakom ser lite skeptisk ut.





Både Elvira och Tilda var glada över att de hade nån att leka med Barbie tillsammans med. Tilda tittade inte ens på Let's dance idag, så nog var det roligt att få besök!

Kommentarer
Postat av: jennie

Vilka fina barn vi har eller hur?

Äntligen fick Elvira leka m Tilda, hon har tjatat ska ni veta...



Vi ses i påsk, då får blivande Fru Larsson oxå vara m å leka... =)



Kram på er!

2010-02-27 @ 11:54:26
Postat av: Nettan

oj oj oj va Elliot är lik sin mor över ögonen och näsan. Skulle ju kunna tro att det va jenny om det inte var för det ljusa håret.

2010-02-27 @ 14:41:52
URL: http://olofssonsliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

ses ju snart igen hoppas jag

2010-02-27 @ 22:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0