Falun ToR

En snabbsväng till Falun blev det. Ner igår, hem idag. Hon var ju hängig och trött hela helgen, så i måndags ringde jag Uppsala och frågade hur trött det var normalt att vara efter strålning. Lite senare ringde läkaren i Falun och frågade hur hon mådde, och vi var överrens om att hon inte var så dålig att vi skulle åka direkt, utan ha telefonkontakt tisdag morgon. Och då hade Tilda naturligtvis lite feber, så det var ingen större idé att åka till jobbet. Vid åtta ringde farbror doktorn, och det blev som vi trodde, de ville ha ner oss.

Vi fick ett rum och de tog en hög med prover, och sen fick vi göra det man gör mest på sjukhus; vänta.
De passade på att klämma på Tildas shunt också, och den fyllde sig sakta. Inte helt optimalt, så de diskuterade ev att skicka Tilda på en akut CT. Men efter lite diskussioner hit och dit fanns det ingen riktig anledning till det. Det kan tydligen vara så att toppen på shunten antingen suger fast lite mot en kant, eller att det är lite vävnad precis i änden på den. Så inget akut alltså.
På kvällningen piggnade hon i lite, och när provsvaren kom såg de helt okej ut. Lite dåligt immunförsvar, men inte helkasst. Nya prover idag då, och då hade alla värden blivit ännu bättre, så det fanns ingen anledning för oss att vara kvar. Tack för det.
El doctore trodde att hon har en virusinfektion som slagit lite extra hårt tack vare att de vita blodkropparna har varit lite på dekis efter cellgifterna förra veckan. En hederlig förkylning med andra ord, fast med lite hårdare utslag.

När de kom på ronden idag tittade Tilda på doktorn och sa "-Hur länge ska jag stanna här egentligen?". Det tar som lite bättre när hon är såpass pigg så att hon kan fråga själv.

Alltid lika skönt att komma hem, och kvällen avslutas med pizza och ett glas rött i soffan. Karro kan väl få ta två glas, hon är ju ledig imorgon.
En annan ska njuta av en dags jobb. Näta det sista och förhoppningsvis öppna Chocken. Måste ju besikta den först också, så den ser bra ut. Är den riktigt fin blir det nog två åk, det gäller att passa på när den är nypistad. Sen kommer di danske...

Kommentarer
Postat av: sanna

Men så skönt att ni fick komma hem så fort, men du låt Karro ta 3 om hon är ledig imorgon :-)

2010-02-24 @ 22:28:21
Postat av: Jennie

Å, vad skönt att det inte var ngt allvarligt.

Hälsa familjen!



Kram



p.s barnen tjatar om en lekdate, 20877... d.s

2010-02-25 @ 10:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0