Nu är det vår!

Så skönt med sol och lite värme. Nu tinar det och hundskiten kommer fram, och om inte allt för länge sitter man (förhoppningsvis) och klipper gräs.

Kidsen är nöjda de med, Timpan kan ta fram cykel och trampbil, och Tilda kan gå utan att behöva halka och ramla hela tiden.

Helgen bjöd på kalasväder, och av den planerade städningen blev intet. Vi satt mest ute och bara njöt. Lite sena kvällar för kidsen både fredag (middag, spel och vin med Larssons/Svensson) och lördag (middag med Westblads/Pettersson). Så på söndagen var det lite slitna barn, vilket Tim toppade med att få feber på kvällen. VAB för KARRO med TIM på måndagen. Det ni, var en högoddsare samma dag som Tilda startade sin tredje cytokur. Nu dessutom med höjd dos, tre tabletter istället för en. Hon var inte helt nöjd med tillvaron idag när medicinerna kom fram, men det gick bra det med till slut.
Krånglet för henne var dock inte över med det.

Det var dags för blodprov idag igen, och det brukar inte vara något problem att ta stick i fingret. Det var det inte heller, till en början. Sen började det sina och de var tvungen att sticka en gång till, det gillade hon inte riktigt, det gör ju trots allt lite ont. När de trodde de var klara såg jag att det var koagel i röret, och att det inte skulle gå att få något svar av det, så det blev ett tredje stick. Och då var måttet rågat, mer än så gick hon inte med på sa hon. Som tur var såg det ut att funka enligt sjuksköterskan, jag fick aldrig kolla på det röret...

Mor och son hemma idag då. Men Tim kom upp vid 6 i morse och sa att han mådde mycket bättre och ville till dagis. Hold your horses boy, du ska i alla fall vara hemma en dag om du haft feber på kvällen.
Han blev lite sur för det, men det var väl okej då. Sen var han pigg hela dagen, så i morgon blir det dagis igen.
Tilda däremot har varit lite trött idag, så vi får väl bara se hur länge det går i morgon. Det är ju inte värre än att åka och hämta henne om det inte funkar. Och just nu kan man inte veta hur hon mår imorgon, det kan vara så otroligt olika från dag till dag.

Nu väntar en veckas snöskottande för att få backar och liftspår att hålla, innan det är dags att plocka in allt för den här säsongen. Snart slut på köande på ICA för en månad eller två, nu är det lågsäsong å det grövsta.
Ganska trist egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0