Torsdag

Tim och jag kom till sjukhuset lite senare idag. Tilda fick lugnande medicin innan de skulle sticka henne i ryggen. Man kan bli lite lullig, tyckte inte att Tim skulle få se henne om hon blev det.
Det blev nog en för liten dos för Andreas märkte ingen skillnad på henne. Det hade gått bra och sticka henne, hon sa inte så mycket. Såret uppe på huvudet var torrt och fint. I nacken såg det oxå bra ut, lite blött men så är det ofta. Förra gången när det slutade med hjärnhinneinflamation så var det väldigt blött och de fick sätta några extra stygn längre isär.
Som sagt nu har hon inga stygn kvar, och det är bara att hoppas på att det fortsätter att läka fint.

Fick även reda på att vi ska göra ett studiebesök hos strålningen imorgon. De planerar för protonstrålning, antar att de fått tag på mera.
Vi kommer att få svar på proverna och få reda på lite mer om strålning och behandling imorgon. En professor från canceravdelningen kommer till oss och berättar mer ingående om vad som ska ske.


Kommentarer
Postat av: Anna-I kampen mot barncancer

Hoppas allt går bra med besöket o infon om strålningen. Vi är hemma på permis nu, men är på onken på tisdag igen antar vi.



:-)Kanske vi ses i lekterapin om ni ej åkt hem, men om lilltjejen är pigg nog kanske ni med åker hem på permis.

2009-11-12 @ 21:16:17
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Jennie

Skönt att höra att hon är torr ;-)

Håller tummarna om fortsatt medvind!!

2009-11-13 @ 08:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0