Skyltsöndag

Idag blev det en riktig mysdag.
Tilda har pysslat och hängt upp hemmagjort julpynt på diverse ställen, och Tim gled runt i pyjamas och myste till en bit in på em.
När det började skyma gick vi ner en sväng och tittade på byn. Fint som vanligt på första advent med marshaller genom hela byn och vägen mot fjället. Sedvanlig ärtsoppa serverad av lottorna smakade också smaskens. I år var det också julmarknad vid hembygdsgården. Riktigt trevligt. Hoppas de fortsätter med det flera år.
Inhandlade en julskinka på vägen hem, och efter lite telefonsupport (gissa vilka) blev den kanongod. Så nu är årets första skinkmacka uppäten. Det lär bli fler...

I morgon bär det av till Uppsala igen för mig och Tilda. Skönt med sen stråltid så vi kan få en natt till hemma. Skönare sängar här än på sjukan. Blir lite varmt att ligga på en plastad madrass med ett tunnt lakan på.

Och i morgon börjar Karro på nya jobbet. Men med vårat flyt blir väl Tim sjuk... Grymt peppad är hon i alla fall, och ser fram mot att göra nåt nytt. Blir nog ganska bra att få lite vardag i den här familjen också. Har inte varit så mycket av den varan på nån månad.

Kommentarer
Postat av: Monica

Vardan är bra skön faktiskt, man vet precis vad som ska hända från dag till dag. Till helgen börjar min vardag igen, monoton vardag, gud va skönt. Kramar till er alla.

2009-11-30 @ 16:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0