På hotellet!

Jag sitter i sängen med en sovandes Tim bredvid mig. Det är jobbigt att vara borta från Tilda på nätterna, men Tim behöver oxå närhet.
Jag har varit hos Tilda hela dagen medans Andreas och Tim har varit iväg till bla lekterapin. De hämtade lite pysselsaker till Tilda. Hon har varit ännu piggare idag.
När vi kom till NIVA idag hade hon endast en slang kvar, hon tyckte det var skönt att slippa vara kopplad till allt.
Hon har ritat, klistrat och tittat på film, men det börjar bli lite tråkigt och hon längtar till lekterapin.
Hon kanske får komma tillbaka till avdelningen imorgon, men det dröjer nog några dagar till innan de släpper ner henne till lekterapin.
På eftermiddagen var det dax för antibiotikan, skulle öka dosen! Det gjorde så ont när de sprutade in det att de var tvugna att avbryta. Medicinen är så stark att den kan fräta sönder blodkärlen. De tog bort nålen och skulle sätta en ny. Trots en läkare, en sköterska och fem stick lyckades de inte. Undra om det var jobbigas för mig eller Tilda.
På kvällen efter att jag och Tim gick kom det en sköterska från barnsjukhuset och gjorde två försök, lyckades inte då heller.
Sista försöket blir av en sköterska från narkosen, får se imorgon om det lyckats!
Läkarna är inte eniga om hon ska fortsätta med antibiotikan. Den är insatt för misstanke om hjärnhinneinlamation, proverna de tagit visar inte något än, om några dagar får vi slutgiltiga svaret.
Sist hon fick hjärnhinneinflammation var der nån vecka efter operationen, såret i bakhuvudet började "såsa" och det kom in massa bakterier. Det kan hända även denna gång, svårt att få tryck på såret.
Får hon hjärnhinneinflamation blit hon tvungen att operera sig igen. Shunten måste tas bort, för att kunna ha ett dränage från huvudet.

Imorgon blir jag nog hos Tilda hela dagen, Andreas och Tim ska göra sig en sväng till Mora. Nya bilen är klar!

Kommentarer
Postat av: sanna

Skönt att hon är ännu lite piggare idag, men AJ AJ AJ inte kul att vara nåldyna hoppas att dom lyckas imorgon. Vi tänker på er. Kram

2009-11-02 @ 22:47:31
Postat av: Alex

Vilken liten hjälte hon är som står ut med allt stickandes, men det finns ju inget val.

Jobbigt som förälder också att vara där och veta att det måste göras, gör ont bara läsa.

Skönt att ni kan dela upp dagen, så både får en liten bit av den andra föräldern.

Hoppas med att det lyckas imorgon och grattis till nybilen måste vi kanske också få med.

Kram till er

2009-11-02 @ 23:03:08
Postat av: Jennie

Det är såååå skönt att få läsa om hur ni har det för annars går jag bara och grubblar och tänker på hur lilla Tilda mår. Härligt att höra att hon är på rätt väg. Ge henne en kram från oss och hälsa att Elvira och Elliot undrar hur hon har det, dom har tusen frågor...



Sköt om er!

2009-11-03 @ 07:59:46
Postat av: Linda

Va skönt att se att Tilda mår bättre. Det är super att du orkar skriva för man har många tankar på er!

Roligt för grabbarna med en tripp till Mora å hämta nya bilen, ett litet avbrott i alla fall.

Ta hand om dig och familjen!

2009-11-03 @ 09:37:06
Postat av: Molly

Vi foljer er och ser nu att allt gatt bra. Skont! Nu ar det bara att hoppas att inga infektioner kommer efter. Kramar till er alla fran Thailand

2009-11-03 @ 11:09:44
Postat av: Monica

Helt otroligt att hon orkar rita och måla redan, så kort tid efter en så stor OP. Instämmer med Jennie, det är så skönt att få läsa om hur det går för er. Massa kramar till er alla.

2009-11-03 @ 18:09:01
Postat av: Moster Agneta

Det är så skönt att höra att det går så bra för Tild. Otroligt att hon redan är så pigg, efter en så stor op. Kram,kram och åter kram!

2009-11-04 @ 17:06:03
URL: http://sykathen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0