Hemma

Ja då har vi varit hemma en dag.

Lugn helg ska det nog bli, och sen ner till Mora med Tim på måndag. Pricktest, så vi får reda på vad han är allergisk mot. Enligt blodproverna de tog förut så är det ju ungefär allt...
Sen till Uppsala med Tilda på tisdag. Strålning i tre dagar, och sen hem över helgen om Tilda orkar.
Det hade ju varit frid och fröjd idag, om inte jag hade varit så glupsk. God mat och gott vin. Entrecote med kantarellsås är smaskens. Jag skulle bara tuggat också...
Så nu sitter man här med en köttbit i matstrupen, och trillar den inte ner innan i morgon bitti ska jag vara i Falun kl 10. Nu har alla listat ut att det inte är Karro som skriver. Är det inte det ena så är det det andra. Min kära fru är väldigt stolt över sin man just nu, inte.

Lite bilder kan vi lägga ut i alla fall, Knäppte lite före och efter skruv-op.



Tilda med snygg mössa kvällen före op. Hon fick mössa eftersom plåstren på skallen försvann i duschen, och pappa var orolig att han skulle klia sönder de skorpor som är kvar.





Tillbaka på rummet efter op åt båda kidsen pannkakor och sen ville de ha glass till efterrätt. Bara för far och son att knata ner till kiosken och handla.
De båda små prickarna på sidan av huvudet är var skruvarna sitter. Lika på andra sidan också.

Nu dags för film och sen sömn. Får väl se imorgon bitti om det blir en sväng till Falun. Soppa till middag hur som helst.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Det blir nog bra med Tim, det är bara en omställning ett tag, kanske lite annorlunda matlagning men man vänjer sig. Jag vet. Lika för Daniel när han var liten. Vi gjorde också pricktest som var mycket tydligare än blodprov. Enligt blodprovet så kan han inte äta knappt något heller. Se till verkligheten och uteslut bara det han visar symptom på, att han verkligen inte tål. du får gärna tips av mig om det gäller mjölk, ägg, fisk, nötter, soja. kram kristina

2009-11-21 @ 07:51:05
Postat av: Anna-I kampen mot barncancer

Vad duktiga tjejer vi har. Nu har Lova samma frisyr som Tilda. ^^

2009-11-21 @ 20:27:03
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jaa, Andreas....Är det inte det ena så är det det andra sa flickan som blödde näsblod...



Hoppas att allt går bra med Tims pricktest och att han inte är allt för allergisk.

Elliot var iväg för ngr veckor sedan och blev prickad. Vi kommer inte att köpa ngr pälsdjur till honom i julklapp iaf... Och till våren får vi isolera oss!

Som tur är så finns det bra mediciner idag.

ha det så bra!



kram!

2009-11-23 @ 11:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0