091115

Karro fullt upptagen med TV, så jag fick låna datorn en stund.

Då var det söndag kväll, och vi har börjat packa igen så smått. Vi vet inte än om vi ska åka i morgon, det får vi reda på i morgon bitti, men det är lika bra att räkna med det. Skulle vara ganska skönt också, så blir det kanske några dagar hemma nästa helg igen innan vi ska ner för att börja med strålningen.

Har haft en lugn helg. Tilda fick lite besök av Maya igår, och Tuva var hit en sväng idag. Skönt för henne att få träffa några kompisar igen, hon har saknat skolan och sina klasskompisar jättemycket när vi varit på sjukan. Och framöver lär det ju inte bli så mycket av den varan heller. Dels för att vi kommer att vara i Uppsala så mycket, och när vi väl är hemma kommer vi nog att vara lite lätt nervösa för infektioner. Blir nog snortest i dörren på Kvarnvägen stora delar av vintern...

Igår blev det säsongspremiär med snöskottan också. Tobbe kom och hämtade skotern som stått på sommarförvaring i garaget, och sen var det tänkt att jag skulle skotta av gården. Men min gamle far hann före till snöskottan och började lite lätt. Hade jag pratat med Tobbe i tio minuter till hade han hunnit skotta allt, men det blev lite över till mig också. Sen blev det naturligtvis regn på kvällen, så hela uppfarten blev förvandlad till skridskobana.
Efter det lugn kväll med seg stendöd älg och god potatisgratäng. Nåt glas vin blev det också i soffan, tillsammans med en film. Så skönt att bara sitta i soffan och göra inget tillsammans med älsklingen.

Idag blev det inte mycket uträttat heller. Tim gick runt i pyjamas till kl 19, sen fick han sätta på sig en ren pyjamas innan läggdags... Tilda däremot kan inte softa runt så en hel dag. Finkläder ska på, då trivs hon som bäst. Klänning eller kjol ska det vara, och sen ska det väljas tröja som matchar. De generna vet vi garanterat vart kommer ifrån... På em spelade Karro och Tilda ett spel Tilda fått av Linus och Noa, där man ska köpa gator och öppna klädaffärer. Typ monopol med Bratz. Tilda vann...
Sen en hyrfilm till de små. Tingeling. Tim tröttnade ganska fort och spelade bolibompa på datorn stället.





Tim hoppade mest runt, och kunde inte spela. Men le snyggt på bild gick bra!
Tim i pyjamas och Tilda inte i pyjamas...

Ska försöka få med Tildas vackra hårklippning på bild också. Av någon anledning har de sparat några långa hårstrån precis vid tinningen när de rakade henne för op. Ser grymt snyggt ut med en stark lampa bakom. Och hon vill absolut inte att vi klipper av de där stackars stråna. Hon är rädd om det lilla hår hon har, fast hon tycker själv att det ser ganska roligt ut.

Kommentarer
Postat av: Alex

Barn är fantastiska, efter en op i huvudet och hjärnan så ser hon helt fantastiskt ut.

Vilken livs gläjde och styrka, värt att beundra.

Önskar er det bästa och att veckan går bra för er.

Kram o ta hand om er

2009-11-15 @ 23:25:12
Postat av: Jennie

Det är helt otroligt vad hon har återhämtat sig! En annan hade ju varit sängliggande fortfarande...

Hon passade riktigt bra i kort hår, och med den rutiga kjolen så ser hon lite "punkig" ut...hon tar ingé skit , inte ens av skitsjukdomen!!!!



Kramar till er!

2009-11-16 @ 08:58:54
Postat av: Carolina

Vill också leka med Tim & Tilda!

Ja okej med dig och Karro oxå då.

Grym pose på nedersta bilden :-)

2009-11-16 @ 20:24:55
URL: http://sivertssons.blogg.se/
Postat av: Anna-I kampen mot barncancer

Fina bilder på barnen. Alvin hade pyjamas ända tills eftermiddagen idag han och Lova klädde sig lite tidigare^^ dt är ju skönt att softa lite ibland i pyjamas också.

2009-11-17 @ 18:36:11
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Monica

Klart imponerad av tilda att hon ät så pigg och orkar va uppe, det är ju inte alls länge sen hon låg på OP-bordet ju. Håller med Jennie, grym med så kort hår.. Tim är också grym med det flinet..hahaha..

2009-11-17 @ 19:10:27
Postat av: kickan34

va söt hon är!



Hm får man fråga, vad har hänt/va e de för fel? med henne?! .. bara läst de 3 första inläggen i din blogg än..

Kram

2009-11-18 @ 23:21:16
URL: http://kickan34.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0