Yes we can!

Vara hemma och fredagsmysa.

Inga problem idag med strålningen. Däremot med tant Tilda. Hon var på sjukgymnastik igår, sprang och hoppade runt i en timme och var totalt genomblöt av svett när hon var klar. Sjukgymnasten sa att hon kanske skulle bli lite stel i benen, men om Tilda visste vad som väntade hade hon nog slutat gympa innan hon börjat. När hon vaknade var hon på bra humör. Sen skulle hon sätta sig upp... Hon skrek rakt ut och tårarna rann, så ont hade hon i benen. Sen skulle hon försöka gå på toaletten. Hennes elaka pappa kunde inte göra annat än skratta åt henne. Nästa vecka ska hon inte träna så mycket säger hon. Men hon tycker det är lite roligt att gå som en gammal tant.

När vi kom hem gjorde vi ett stålmannen-klädbyte och tog bobben ner till Ica där vi mötte Karro och Tim. Undrar vem av oss som tyckte det var roligast nerför skolbacken, det gick fort idag.
Mor och son kom direkt från luciafirande på dagis. I år hade de varit ute och sjungit. Fint, tydligen. Vi hann tyvärr inte hem i tid. Bättre sen och hemkommen, än snabb och bortkommen, som min kära mor jämt sa.

Nu satsar vi på tre nätter hemma. Jag får ha barnen nästan för mig själv i helgen eftersom Karro ska jobba, kväll lördag och dag söndag.

Hinner tyvärr inte med nåt besök på skolan på måndag eftersom vi har stråltid 14:30. Synd, men sånt är livet.

Nu ska vi ha HELG.


Kommentarer
Postat av: Ann

Hoppas ni får en superskön å mysig helg!

2009-12-12 @ 11:59:59
Postat av: Jennie

He he...ser henne framför mig...hukande och ojjandes. Du får tälja en liten käpp till henne som hon kan ha efter gympan nästa ggn...



Kramar!

2009-12-14 @ 09:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0