Och måndag på en måndag

Det blev en snabbvisit hemma. Var till fam Wallin på söndag em en sväng. Tim och Ante körde bil, och Tilda och Tuva pysslade och bakade pepparkakor. Hon tycker om att baka, men inte att äta.
Idag har vi haft snö i 10 mil, och regn i 35. Hur har de tänkt att man ska få nån julstämning om det fortsätter så här? Det är inte mycket snö hemma, men här är det ju inte ens nära. Blir förhoppningsvis ändring på det innan det blir jul.

Strålningen idag gick utan problem, och vi fick till och med komma in lite innan vi skulle. Vi var nere i så god tid att vi hann åka och handla först också. Köpte med oss wienerbröd och satt i väntrummet och fikade. Lite trevligare miljö hade väl inte skadat, men gott var det tyckte både jag och Tilda.

En sväng till skolan blev det i morse med. Det var första gången sen slutet av september som alla i klassen var med på en morgonsamling. Tilda tycker det är kul att komma dit och träffa sina kompisar en liten stund, och idag blev det inte så många frågor heller. En vanlig samling helt enkelt, som det brukar vara på måndag morgon.

Imorgon kväll blir det nålsättning för lilla fröken Sivertsson. De ska ta en del prover för något. Antagligen är det komplettering för utredningen om tillväxthormoner. De provade sätta nål ikväll, men Tilda har blivit svårstucken så de gick bet. De skulle ringa upp nån från barnakuten eller narkosen som är van imorgon. Här sätter de nästan bara nål i port, men den har ju Tilda tagit bort.

Den här veckan är pysselpappornas vecka dessutom. Wera har med sig pappa nu, och tjejerna har stora planer på smällkarameller. Det borde man ju klara av... Mer om det senare.

Nu är det till att gå och hämta ett täcke till, så man kan sova en natt utan att frysa häcken av sig. Elementen går på högvarv och ändå är det svinkallt inne på nätterna.
Ska se om jag kommer ut från rummet bara när julen står för dörren.

Kommentarer
Postat av: Marlene

Jag tycker att Tilda är helt fantastisk och ni är ju otroliga !!! Följer er på denna blogg ! Ni båda är duktiga på att berätta . Tänker på er , kul att se Tilda idag !! Det är en strong tjej !

2009-12-07 @ 23:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0