Nu är de här!

Karro och Tim alltså. De kom ner i tid för att följa med på strålningen också. Första gången Karro var där och såg Tilda i stolen. Hon var exemplarisk som vanligt även om de var en timme sen idag också. Verkar vara en vana den här veckan. Efter det blev det lunch på ackis innan det var dags för läkarbesök och blodprov. Sent om sider tog vi en sväng på stan och handlade lite kvällsmat. Kinakäk till mor och far, och donkan till de små. Gott. Snart kanske Tilda vill börja äta igen, nu när hon går på cortison. Det har en liten bieffekt, att man blir hungrig... Smart med mediciner som man kan använda för biverkningarna.

I morgon blir det simulering på "vanliga" strålningen. Då ska de måla en massa streck på dotra så de vet var de ska sikta sen. Men det är inte fråga om samma prickskytte som nu. Sen ska vi se om vi hinner handla lite julklappar också, känns som det börjar bli hög tid för det.

Nu ska vi se om Karro orkar hålla mig sällskap en stund ikväll, eller om det bara blir snarkande i soffan. Tim höll ut till efter åtta trots att han knappt sov på vägen ner. Men han var trött...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0