JULLOV

Nu är vi hemma igen. Inte mycket trafik var det heller. Tog bara en halvtimme längre än vanligt, så det får väl vara godkänt. Desto mer folk på Valbo köpcentrum när vi passerade. Tur att vi inte var tvungen att åka in där.
Hem till kylan igen då, -26 när vi kom hem. Det skulle inte göra så mycket om det blev temperatur så att man kan vara ute och åka bob nån dag.
Nu ska vi nog snart slå in de sista paketen, det gäller att vara ute i tid med allt. Jag och Tilda var på stan i tisdags och handlade lite. Vi gick ut lagom till affärerna öppnade vid tio så att det inte skulle vara så mycket folk, och det var ändå alldeles för mycket... Det blev ett par paket till Tim i alla fall.

Tilda hade ingen brådska hem idag, det var ju inte julafton förrän imorgon... Men nu vill hon lägga sig så att det blir imorgon nån gång. Mycket klappar under granen börjar det bli också, så vi har nog att göra imorgon kväll.

Strålningen har gått kanon hela veckan, utom idag naturligtvis. Inget strul med maskinen, men däremot en stirrig, ny sköterska. Pappa fick rycka in och tala om hur det skulle vara... Hon kanske ville hem och vara julledig.
Lite kort hann jag ta innan de släppte loss dotra i alla fall.



Så här ligger hon fastspänd.



Och här är hon igen. Strålgränserna är utmärkta med svart färg. Det är där de missar ögon och svalg. Kan inte vara med mycket.


Kommentarer
Postat av: Elenore

Usch läskiga bilder!

Hoppas ni får en riktigt härlig jul nu hemma med familjen!!

2009-12-24 @ 13:27:23
URL: http://hubbis.blogg.se/
Postat av: Monica

Men lilla gumman, va duktig hon är, det där ser ju riktigt läskigt ut.

2009-12-27 @ 20:46:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0