Julklappsshopping

Ja, det har det blivit idag. Men först strålning (lite försenade idag igen), och simulering på andra strålningen. Nu är Tilda ritad och klar till på måndag, streck på både rygg och hals har hon fått, Tyvärr fick inte jag rita nån streckgubbe på hennes rygg, det hade varit lite snyggt annars. Hon fick lite ont i pannan efter att ha varit fastspänd en halvtimme, så då blev det en kort paus innan de gjorde klart. Jag hade nog också protesterat om jag var tvungen att ligga helt still med huvudet fastspänt så länge. Tur att det går fortare när de väl ska stråla sen.

På em gick vi ner på stan för att handla lite julklappar, vi var inte ensamma idag heller... Ett par leksaksaffärer hann vi med, och lyckades till och med göra några inköp utan att barnen såg nåt! Det ser nog onekligen ut som om man går och snor leksaker när man gömmer dem i vagnen för att de små inte ska se nåt.

I morgon är det dags för hemfärd efter strålningen. Det är ju också sista protonstrålningen för Tilda. Får se om vi får ta med masken hem sen, Tilda skulle ge mig den i julklapp sa hon. Känns som det kan ta nån timme hem imorgon, det är tydligen riktigt halkigt på vägarna häromkring. Och inatt skule det komma mer snö, så det blir nog till att gasa försiktigt.

Ska försöka bli lite bättre på att lägga ut bilder också, men då krävs det förstås att man knäpper lite kort...

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jo, snälla kör nu försiktigt uppöver. Får Tilda ngt "julledigt" från strålningen? Eller måste ni ner julveckan?



Glöm inte att "krama varandra i frafiken"



=)

2009-12-18 @ 09:05:49
Postat av: Andreas

De stänger på strålningen över jul så förhoppningsvis kan vi åka hem. Det beror på hur Tilda mår. Strålning mån-ons både julveckan och nyårsveckan, så med lite tur blir det två långhelger där.

2009-12-18 @ 21:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0