Fredag på en lördag...

...och lördag på söndag. Om Tilda får bestämma. För då får man fredagsmys när man kommer hem, och lördagsgodis nästa dag. Tim hade inte så mycket emot det heller, utan insåg nog fördelarna. Han passade dessutom på att smaka lite på lördagsgodiset eftersom det faktiskt var lördag. Smart grabb.

Ja, vi kom hem idag. Hade tid 9:30, och satt i bilen igen 10:04. Här ska inte ödslas nån tid på kallprat när man kan komma hem till fru/mamma och son/bror.

Underbart att komma hem till vintern igen. Och det snöar än. Ska med glädje skotta imorgon. Den glädjen kommer antagligen att lysa med sin frånvaro i mars, så det gäller att njuta medan det varar.
Mötte en juvel idag som vägrade att köra någon annan stans än mitt i vägen. Det är farligt när vägen är vit och det med största säkerhet ligger isbjörnar och lurar i diket... Ja ja, det gick ju bra.

Nu väntar en skön helg med idog avkoppling. Gäller att sova som attan i två nätter hemma innan det bär av igen. De flyttade vår tid på måndag från 14:30 till 16:00, så vi kan ta det lungt ner också. Jag har sagt det förut, men här kommer det igen: De är bra snälla, och försöker verkligen göra så att det ska funka så bra som mojligt.

Passar på att lägga ut lite bilder från gårdagen också. Det blev en lekdag istället för en strål- och åkdag.



Tilda bakar pepparkakor.



Den nya op-personalen på Ackis. De må se unga ut, men de har mycket erfarenhet av sjukvården.



Tilda tar blodtryck på "Wille".



Tilda och Wera fyller i papper så att blodlab vet vilka prover de skickar.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Tilda ser alltid så glad och pigg ut! En riktig krutgumma!

2009-12-07 @ 14:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0