Bilder, jo men visst serru.

Måste ju passa på att lägga ut bilder på våra alster, och pysselprinsessan. Pysselkungen är naturligtvis jag.

Idag blev Tilda ordentligt inskriven på avdelningen för den här veckan. Läkarna tycker att vi inte är här så mycket, utan mest håller till nere på lekterapin. Nähä... Men det är mest formalia som måste göras, hade det varit nåt speciellt hade de fått tag på oss. De har en rätt skön inställning här. Och vi mest bor ju här. Bara lite prover som ska tas ibland, annars är vi nog ganska lätta att ha hand om. Ingen tung medicinering nu inte.
Fast imorgon ska Tilda få andra dosen mot grissjukan. Sen är hon färdigvaccinerad mot den. Men dagen börjar hos ögon kl 8. Tidigt... Sen strålning, och vi ska även hinna med en tur till sjukgymnasten efter lunch. Inget vilohem det här inte. Lite pysseltid måste få plats dessutom. Det känns som Pelle Svanslös får vänta på oss till nästa vecka.

Tilda tog med en smällkaramell fylld med godis och gav till en sjuksyster (Stefan) borta på protonlabet idag. Han har jobbat där varje dag sen Tilda började, och är otrolig med barn. Tilda har stort förtroende för honom. Nu gjorde han sista dagen där för i år, så hon passade på att ge honom en julklapp och en kram. Han blev glad...
Får se om vi träffar på honom på "vanliga" strålningen sen också. Skulle inte göra nåt om han var med när hon ska spännas fast liggande med ansiktet neråt. Hon oroar sig lite för det, fast hon har prövat redan. Men det var ju flera veckor sen.

Här kommer det då.



Sex smällkarameller och en julmaraccas(?).



"Coolt kort" enligt Tilda.



Och fröken Sivertsson har fått på sig glasögonen igen efter nån vecka utan.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Snygga pyssel ju ! Gillar själv den svart-lila.

Det låter som ni har fullt upp, med allt möjligt därnere. Tilda är en så duktig tjej! Ska oxå bli intressant med lite mer info på fredag. Kram Kristina.

2009-12-09 @ 22:15:59
Postat av: Jennie

Vilket team ni är....JÄTTEFINA! Bra Andreas!

Tilda, du är ju alltid duktig på att pyssla ;-)



Kramar

2009-12-10 @ 15:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0