Ännu en dag på sjukan

Snart är det slut på den här veckan också. Tiden går fort när man har roligt, men även här!
Hade lite planer på att vi skulle ta oss ner på stan nån dag den här veckan, men inte då. Av någon anledning tycker Tilda det är roligare att tillbringa eftermiddagarna på lekterapin, istället för i en vagn ute när det är kallt. Men nästa vecka, då...
Strålningen har rullat på väldigt smidigt den här veckan, peppar, peppar. Det är bara imorgon kvar och sen kan vi åka direkt därifrån hemåt. Har första tid också, så vi får hoppas att grejerna startar som de ska då.
Det finns fördelar med att bo långt bort ibland. Kunde göra klart allt redan idag så vi slipper tillbaka hit efter strålningen imorgon. De är snälla, och kan inte alltid förstå att man kuskar mellan tio och tolv timmar i bil för att få sova i bästa fall tre nätter i egen säng. Men det är värt varenda minut för att få träffa Karro och Tim.

Julpyssel har, som sagts förut, stått på schemat den här veckan. Och ingenting ska ges bort, allt ska upp hemma så att vi får det riktigt fint i jul.
Den här veckan har Tilda lärt känna en tjej som heter Vera lite mer också. Hon är lika gammal, och de går i sjukhusskolan tillsammans. Och pysslar tillsammans. Kul med nån mer i samma ålder, annars är det bara äldre barn, och en del små. Lika små som Tilda var förra gången, när hon tyckte det var roligt att leka med sexåringar...

I väntrummet till strålningen idag fick Tilda ett HelloKitty-halsband av en snäll mamma också. Hon såg att Tilda hade en Kitty-blus på sig, och tog av sig sitt halsband och gav till Tilda. Vardagshjältar som gör små saker som betyder så mycket. Tilda tyckte att hennes dotter hade så fint hår trots att hon hade cancer, och blev grymt imponerad när hon fick reda på att det var en peruk. Den tjejen var också ganska nöjd, med att det såg ut som riktigt hår.

Så kommer bilderna då. Lite skola och mycket pyssel...



Tilda och fröken på sjukhusskolan. "Håll i pennan så det ser ut som du gör nåt" sa hon till Tilda innan jag knäppte. Pedagogik på hög nivå... Jag skrattade i alla fall.



Tungan rätt i mun. Och rosa är en riktig julfärg har jag fått reda på idag.



Dagens alster. "Pimp my blomkruka".



Och gårdagens lite mer vinterinspirerade. Med fjärilar... Och ja, det är svårt att klippa rakt i filt. Men övning ger väl färdighet kan vi hoppas.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Hej Tilda!

Vilka fina saker du gör på din lekterapi :)

Snögubben va JÄTTEFIN tyckte jag... du är BÄST!!

Kram/Ingrid

2009-12-04 @ 09:50:18
Postat av: Jennie

Kommer dessa vackra alster att läggas ut till försäljning? Dom var jättefina! Hälsa Tilda att hon är en riktig konstnär.



Jag hörde om ett barn , tror att det var här i Sverige, som sålde sina gamla leksaker och egenhändigt ihopknåpat pyssel. Pengarna skänkte han/hon till cancerforskningen. Det tyckte jag var väldigt fint gjort.



Kram på er!

2009-12-04 @ 11:34:30
Postat av: Alex

Vilken pysslig och duktig tjej.

Blir säkert jätte fint hos er med allt det där fina julpysslet.

Jag gillade med snögubben.

2009-12-04 @ 15:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0