Advent nr 4

Idag har vi haft adventsfrukost, pappa och barn. Fast den intogs först efter en rejäl sovmorgon. Karro jobbade idag, så hon gick upp kl 6. Tim var lite hungrig då, men kom och kröp ner hos mig och somnade om. Och sen sov han. Jag fick väcka honom vid nio, och Tilda en halvtimme senare. Vi hade ju lite julstädning att ta hand om idag också, och snöskottning och sota pannan och slå in paket. Nu vet Tim vad Karro får i julklapp, så ge det ett par dagar så vet hon det också... Han har lite problem med hemligheter den grabben. Det lär väl i och för sig gå över när han blir större och man VILL veta vad han gör. Den dagen, den sorgen.

Lite snöskottning blev det på eftermiddan. -12 och snöfall, då väger det inte så mycket som tur är. Men di små tyckte det blev kallt ute efter ett tag. Tilda frös om "foten på det dåliga benet", alltså vänster. Den sidan är mycket sämre efter alla operationer hon gått igenom under åren, och det är ju inte omöjligt att blodcirkulationen inte är riktigt som den ska. Får försöka komma ihåg att fråga de lärde om det i veckan.

Igår tog vi in och klädde granen. Den är välklädd i de nedre regionerna, men jag fick dispens att hänga ett par kulor högt upp. Eeh, ja... Inga bilder på det dock.
På barnen däremot blev det bilder. Fast Tim studsade mest runt och var lycklig, så det var lite problem att få han och trädet på samma kort. Han blev i och för sig med, fast bakom granen. Tilda däremot gick in i det med stor nog(gran)nhet och var lite mer sansad. Hon fick upp alla smällkaramellerna vi gjort på lekterapin, plus en hel del annat. Sen var det tillräckligt mycket färg och inte bara tråkigt grönt.
Inga bra bilder blev det på granen, inget stativ och slutartid på en sekund var inte så lätt. Kanske kommer sen.

Och Tilda har fått ögon nacken! Hon har tappat håret på de ställen där strålningen gick in, och det ser ut som ögon tyckte hon. Kan bara hålla med.

I morgon bär det av till Uppsala igen. Förhoppningsvis bara tre dagar denna vecka, och sen hem på jullov. Hoppas bara att det är plogat i morgon bitti, det var lite sämre med det förra veckan. Inte helt kul att köra i snörök till Mora. Åker tidigt fast vi har sen tid på strålningen. Alltid skönt att ha tid på sig, och med lite tur hinner vi handla innan det är dags att knata till sjukan.

Och nu kommer bilderna.



Tilda fixar julstämning.



Lycklig son.



Tildas ögon i nacken.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ögon i nacken är ALDRIG fel att ha. Det skulle jag behöva ibland...



Hoppas att ni får en mysig Jul!!



Kram!

2009-12-21 @ 08:28:26
Postat av: Roger Hedlund

Hej

Tack för att ni tog upp väskan till mig, jag är nu hemma igen.

Roger H

2009-12-21 @ 19:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0