Ormjävlar

Sitter på ett hotellrum på Vildmarkshotellet på Kolmården, och mår för tillfället alldeles fantastiskt bra.

Gjorde MRT igår i Falun, och det gick bra. Röntgen alltså, svaret kommer som vanligt nästa vecka. Nu hade de fått en ny apparat som de ställde om hennes shunt med, så hon behövde ingen kontrollröntgen efter. Den kännde själv av om shunten stod rätt. Sånt gillar vi. Så det var bara att åka ner på rummet och vänta på att det skulle komma en läkare och säga att vi fick åka. Då var klockan före ett. Strax efter ett kommer en sköterska och säger att el doctore inte kan komma förrän kl två och skriva ut oss. Det är lite körigt. Fine, en timme kan vi vänta, Tilda ska ju ändå käka lite och ta mediciner.
Halv tre ringer jag och undrar var doktorn är. Lagom sur personal ska leta efter henne...
Klockan blir tre, ingen doktor i sikte. Jag ringer och säger att om fem minuter åker vi, är det nåt kan de ringa.
Ingen har då ringt än, och nu har det gått snart ett och ett halvt dygn sen vi åkte...
De kanske inte saknar oss så mycket.

Efter en natt hos mormor och morfar i V-ås åkte vi då sen hit till Kolmården. En kombination av dåligt skyltat och omkörning vid skylt ledde till en liten omväg, men det var ganska lugnt. Tur man har GPS att dra igång när man är lite lost...

Så idag blev det lite djurpark först. Sen passade vi på att ta Tropicarium idag  också. Fy satan för dessa ormar. Herrn i huset var alldeles kallsvettig inan vi kom till fiskarna. Den som kom på att ha giftiga ormar i terrrarier i Sverige borde skickas till Australien. Där lever de ju fritt! Bara att gå ut och bli biten. Men nu är det gjort, dit behöver vi inte gå igen.

Resterande del av parken hann vi med, så när som på aporna och delfinshowen. Det tar vi imorgon. Sen blir det nog bad på em, väderleken lovar ca 5 grader och regn. Då får man vara inne.

Nu sitter jag och älsklingen och tittar på Happy Gilmore och dricker vin, och kidsen sover gott. Undrar förresten hur jag fick henne att titta på en film om golf...

Det kan bli bilder sen, men inga garantier...

Kommentarer
Postat av: Iliana

Hoppas ni får en supermysig helg.

2010-05-07 @ 23:25:45
URL: http://iliana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0