Nu är helgen över

Det blev ingen skoteråkning idag, det blev en tur upp till Nipfjället. Skönt att få lite sol i ansiktet. Vi åt korv med bröd och lekte i snön, barnen hade roligt men det är jobbigt att ha korta ben i den djupa snön..

Igår hade vi besök av Thomas, Jennie, Elliot och Elvira. Det var trevligt, jag och Jennie tittade på melodifestivalen barnen lekte och de stora pojkarna satt i köket. Andreas tycker inte om den typen av program.

Lite kort från alla hjärtans dag och från idag...


Tilda och Tims presenter på alla hjärtans dag


Den här buketten stod på bordet när jag kom hem, Andreas och barnen hade gjort sig en sväng till Särna.


Tilda kämpar






Jobbvecka

Nu är det jobb igen efter ledig långhelg. Var till Sälen igår (måndag) och hälsade på Angelica, Martin och barn. Skulle egentligen åkt i söndags kväll och sovit en natt hos dem, men Noa låg i feber så det blev inget av. Trevligt ändå att träffa de när de är så nära och semestrar. Passade på att titta i en del sportshopar men det blev inget handlat. Andreas är lika glad för det...
Nu är det jobb i fem dagar som väntar, har klämt in ett kvällspass i sporthallen på torsdag när jag skulle vara ledig.
På söndag är vi lediga allihop, då blir det nog en sväng med skoter om vädret är bra. Tim säger att han vill åka, men vi får väl se hur det blir.

Lite till!

Kunde inte riktigt slita mig från datorn.



Men nu måste jag nog sova..jobbar imorgon.
Vi har fått in mycket nytt både på Kurvans och Syrran & Jag.

Det blir bara....

svårare och svårare!!!



Ska försöka göra en egen logga, men det får bli en annan dag...

Jobb hela veckan

Den här veckan jobbar jag mån till fre. Hoppas att vi får hålla oss friska, går magsjuka på dagis. Och till på sön hade vi tänkt åka till Sälen. Linus, Noa, Angelica och Martin har hyrt stuga där, så vi får sova hos dem en natt om vi är friska. Vill dit och titta i lite butiker.
Imorgon kväll ska jag upp till Idre Fjäll och fika med några tjejer, ska bli trevligt! Får se om jag kommer ihåg att ta med kameran...

RSS 2.0