Lördagsfin

Äntligen blev det helg. Kallt igen idag, men det gör inte så mycket för då kan man sitta inne framför vinterstudion med gott samvete. Lauberhornrennen från Wengen idag, och det räcker med att se det för att få träningsvärk.
Men di små har gjort sig lördagsfina så det räcker. Behöver kanske inte tillägga att Tim fick hjälp att välja kläder.
Tur att det är vinter så overallen ska på när det är dags att åka på affären.
Stålmannen-strumbyxor och kjol är dagens kombination. Och naturligtvis mössa så man inte fryser om huvudet.

Skidpremiär

Idag har det skett, Tim har ansett sig tillräckligt stor att åka slalom. Hans undanflykt hittills har varit att han ska göra det när han blir lite större, och nu var han tydligen det. Bra där junior!
Efter att ha lämnat Tilda på skolan och skottat av gården bar det så av mot fjället. Jag var tvungen att lova att vi bara skulle åka i barnbacken, annars hade det nog inte blivit något åka av alls. Men med det i ryggen stoppade han, med lite plågor, sina fötter i pjäxorna. Inte helt nöjd med passformen kanske, men det funkade.
Bort till barnbacken, och sen gick det bara utför. Hela vägen till liften.
Lite problem med det här att bromsa och stanna, men det har ju å andra sidan större delen av de danska gäster vi har också, så han var i gott sällskap.
Bra gick det, hur som helst. Och från att ha varit väldigt skeptisk till det här med skidåkning frågade han när vi kan åka nästa gång. För det var minsann roligt att åka lift och allra helst rullbandet! Det där med att åka utför var mest nå't man var tvungen att göra för att ta sig till liften.
Och så här tuff var han.

RSS 2.0