Hej...

Lite dåligt samvete får man när man ser att det är såpass många inne varje dag, och inget blir skrivet. Bättre sent än aldrig, som man säger.
Sist var det bärplockning, och den säsongen är ju över nu... Två månader senare är det ju lite kallare, och vi är sjukt nöjda med kaminen som står i vardagsrummet och sprider lite värme.
Och det här visste vi sist det blev nåt skrivet, men då var det lite tidigt att plita ner nåt om det.
Lite suddigt kort taget med telefonen, men det kanske framgår vad jag menar.
Någon gång i maj är det tänkt att den som är där inne ska komma ut.
Innan dess ska vi dock ha en fin vinter, med förhoppningsvis en del skidåkning. I alla fall för mig och kidsen. I april, när det är tillräckligt varmt för Karro att åka, lär det nog inte funka så där jättebra.
Och för Tilda går det fortsatt bra i skolan. Hon har sin assistent, och har möjlighet att gå in i ett annat rum för att jobba i lugn och ro. Hon kan nog inte få bättre förutsättningar, med tanke på de problem hon har.
Och hon trivs ruskigt bra i skolan, och har fantastiska kompisar, så den biten behöver vi inte lägga massa energi och ork på. Känns bara bra, helt enkelt.
Det enda riktigt ovana med skolan är att man kan ju inte bara ta ledigt och åka iväg en sväng om man känner för det. Skolplikt kallas det visst... I förskolan var det ju bara att stanna hemma en dag om hon var lite sliten, eller ta en vecka och åka till mormor och morfar, men det funkar inte riktigt längre.
Men snart är det jullov, även om det blir en del fritids och dagis för di små, och jobb för di stora.
Man uppskattar julen lite mer när man har barn, och i år får vi julmysa med Signe också. Hennes mor och far med då, men mest med Signe.
Innan dess kanske det blir ett inlägg till.

RSS 2.0