Hoppsan

Ja den här helgen blev inte riktigt som planerad. Vattkoppor i skolan ställde det lite på ända kan man väl säga. Man kan inte annat än vara lite missnöjd att Tilda inte fick det när hon var "frisk", eller att vi tänkte på att vaccinera henne då. Men det är lätt att vara efterklok.

Pratade men Falun i torsdags och förklarade läget. De i sin tur tog kontakt med Uppsala, som kom fram till att Tilda skulle ha mediciner och en spruta. Kruxet var bara att vi var tvungna att åka till Falun för sprutan...
Så går det när man bor i Bangladesh. Men vad gör man?
Jo, man åker bil 50 mil, och är inne i 15 minuter. Gott så. Det blev en liten oplanerad utflykt.

Tim var nöjd iaf, han tyckte mest det var roligt att få komma till sjukan i Falun en gång, och blev nästan lite sur när vi skulle åka därifrån.

Det tråkigaste var att de tyckte att Tilda skulle stanna hemma från skolan i tre veckor, för att se så att inga fler var smittade. Det innebar också att hon missade ett pyjamaskalas idag (lördag) som hon sett fram emot hela veckan.

Men vi hade en egen pyjamasfest hemma med godis och tv-spel hela familjen, så det blev ganska bra ändå. Enda minuset där var väl att Karro vann över mig. Funderar på att sälja ett Wii...
Eller åtminstone bara spela sånt man vet att frugan är kass på.

Nu ska vi se om det kommer hit lite färg på måndag eller tisdag, så vi kan måla lite kök innan vi åker neröver igen. arro hade rivit tapeter i köket en dag när jag kom hem från jobet, så det var inte så mycket annat att göra än att måla. Nytt golv ska det bli också.

Men på onsdag bär det av söderut. Först MRT, sen delfiner.

Kommentarer
Postat av: alex

Önskar ett par riktigt fina dagar, det förtjänar ni allesammans..

2010-05-02 @ 19:43:13
Postat av: Jennie

Vad trist för Tilda, men det måste väl ändå kännas bra på ngt sätt...att hon är hemma och inte riskerar att bli smittad.



Har ni varit på Kolmården?



Kram

2010-05-03 @ 09:14:23
Postat av: Jossan

Shit! Va längesedan de var jag var inne här och kikade. Andreas du gör ett bra jobb som "stand-in bloggare" ;)



Härligt! med en liten längre tur neröver, Kolmården, hotellfrukost... nej, då jag är inte alls avundsjuk. Får ju nöja mig med min egna lilla sväng till Valbo onsdag-torsdag - Jippi!



Hoppas verkligen ni får ett par toppendagar med finväder och snälla delfiner!



Tänkte återuppta kontakten sen, det är ju trots allt maj och "lite lugnare" :)



Vi höres! Sköt om er allihopa!

Kram

2010-05-04 @ 13:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0