Hemma då.

Och nu ska det förhoppningsvis vara slut på åkande ett tag framöver.
Jag hade rätt, det var fyra läkare vi skulle träffa, men eftersom stråldoktorn inte behövde så mycket tid passade hon på att komma samtidigt som neurologen.
Ingen av läkarna hade egentligen något nytt att komma med, och missförstå mig rätt, jag åker gärna till Uppsala för att höra att Tilda är okej.
Hormondoktorn sa också vad vi trodde. Tilda kommer att få tillväxthormon. Nu ska de bara diskutera när de ska/törs sätta in det. Det finns inga studier och inga kända fall där det har orsakat återfall, men i och med att det stimulerar all slags tillväxt måste de även ta med risken att en ev cancercell blir gynnad av en sån behandling. Men som sagt, ingenting hittills har visat att så kan vara fallet.
Det roligaste besöket för Tilda var dock inget av ovanstående, utan det på lekterapin. Hon skulle minsann krama alla som jobbar där hade hon sagt, så det var tur att alla jobbade. Kul att träffa de igen, och brygga kaffe kunde de fortfarande.
Lite nya förhållningsorder fick vi från barncancerdoktorn ang Tildas vara eller inte vara i skolan pga smittorisk. De tycker som vi, att det är viktigt för henne att gå i skolan, för att träffa kompisar, och inte missa allt för mycket av vad de håller på med.
Och som tidigare är det framför allt vattkoppor som är det största hotet. Men en gyllene medelväg med ännu mera mediciner, och förhoppningsvis inga nya fall på skolan, så ska hon kunna gå de sista veckorna innan sommarlovet.
Men vi har ju ett barn till också!
Idag när jag kom hem från jobbet var det bara att ta med en påse mat och junior, och gå till dagis på vårfest. Grillad korv, lotter, fika och skönsång stod på schemat.
Och sen var det dags att "sopa ut" barnen som börjar skolan till hösten. De växer, de små.
På golfbanan däremot växer det inte så mycket. Skulle inte göra nåt om det blev lite värme snart, det skulle både folk och gräs må bra av.

Kommentarer
Postat av: alex

Vi får hoppas på en härlig sommar, men det ser snålt ut med det.

Karolyn vi ses där uppe och det fram gick inte från den tidigare kommentaren att det var jag..

2010-05-28 @ 18:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0